esl-france-which-city-to-choose-banner

Franska sommarläger i Frankrike

Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Franska sommarläger i Frankrike: Kurser i franska för barn och tonåringar

Franska är ett av de främsta arbetsspråken inom EU och ännu idag ett av de viktigaste arbetsspråken runt om i världen. En språkresa till Frankrike är en fantastisk erfarenhet att lära sig ett språk som pratas på de fem kontinenterna och som ger dig ett försprång i världen samtidigt som du får uppleva ikoniska städer, varierande landskap och delta i de roliga aktiviteter som erbjuds.   Tusentals studenter har givit ESL förtroendet att skapa deras idealiska språkresa och våra språkkurser i franska för ungdomar är anpassade till varje enskild student.

Kolla våra franska sommarläger i Frankrike

Varför åka på ett franskt sommarläger i Frankrike?

Omge dig under sommarlovet av det franska språket och kulturen för att lära dig i en fräsch, dynamisk miljö, som är helt annorlunda än den du möter hemma i klassrummet. Du får uppleva campuslivet och träffa unga människor från olika delar av världen, som reser för att studera franska i Frankrike, precis som du. Frankrike har så varierande landskap och kulturer, att vare sig du väljer en storstad eller något mer lantligt, kommer du alltid att få nya minnen när du reser till nya platser i Frankrike och lär känna nya traditioner, delta i aktiviteter och idrott och far på spännande utflykter.

Var kan jag lära mig franska i Frankrike?

Tala franska och upplev det chica Paris under Eiffeltornet i Frankrikes huvudstad, eller res till Frankrikes vackra kust och lär känna BiarritzNice och Antibes, där du kan lära dig och praktisera franska i en omgivning av sol, sand och vattensport. Oavsett var du väljer att göra din språkkurs i franska för ungdomar i Frankrike, får du en garanterat dynamisk, spännande språkresa med ESL och dina färdigheter i franska kommer att förbättras snabbt när du fördjupar dig i franskt liv och kultur.