Språkresor till Fukuoka

Utmärkt, 100 omdömen

Om du vill förstå det dagliga japanska livet och försiktigt fördjupa dig i den lokala kulturen, är en språkresa till Fukuoka det perfekta sättet att göra det! Studera japanska i Fukuoka och du kommer att uppleva riktigt äkta japanskt liv, från de gamla templen till stränderna. Lär dig japanska i Fukuoka med ESL och utveckla dina färdigheter då du ser Japan med andra ögon i denna vackra stad.

 
Språkresor till Fukuoka
Fukuoka
1 / 10
Japanska skolor i Fukuoka

Från Hakata ramen till karaokebarer och stora köpcentra, kommer din kurs i japanska i Fukuoka att ge dig chansen att uppleva allt detta och mer när du praktiserar din japanska i en autentisk miljö! Du studerar japanska i Fukuoka i hjärtat av staden, nära Sumiyoshi-Jinja-helgedomen och Hakata Machiya Folkmuseum. För snabba framsteg och chansen att verkligen lära känna en ny kultur, är detta ett idealiskt val för varje språkstudent.

Varför studera japanska i Fukuoka?

esl Fukuoka language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Fukuoka är den största staden på ön Kyushu, där du hittar fantastiska helgedomar som Kushida-Jinja tillsammans med ultramoderna museer som Kyūshū National Museum - kontakta oss för mer information om att bo i Fukuoka.
 • När du lär dig japanska i Fukuoka kan du också utforska parker som den vackra Ōhori-parken och lära dig mer om Kyushu's djurliv på Marine World Uminonakamichi.
esl Fukuoka language stay 3 column 2
Resande
 • Det finns så många sevärdheter att se när du studerar japanska i Fukuoka, inklusive det fascinerande Nanzoin-templet, ett buddhistiskt tempel med den största bronsstatyn i världen!
 • Repetera historia genom att ta en resa till Nagasaki där du kan besöka Nagasaki Peace Park, eller uppleva en traditionell japansk varm källa på din språkkurs utomlands med ett besök på Yufuin Onsen.
esl Fukuoka language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • När du studerar japanska i Fukuoka kanske du vill få provsmaka lite japansk kultur genom att ta en sushi-klass eller en kulinarisk rundtur i staden!
 • Dessutom, prova en flodkryssning genom staden för en minnesvärd kväll eller bege dig till Aburayama Shimin No Mori och dess vandringsleder på berget.

Populära frågor om att studera japanska i Fukuoka:

Hur mycket kostar det att bo och studera japanska i Fukuoka?

För att komma runt i Fukuoka under dina språkstudier utomlands är det värt att köpa ett dagskort för tunnelbanan, vilket kostar bara 4:90 euro (620 yen). Entré till museer kostar i genomsnitt 4 euro (500 yen), medan en traditionell japansk måltid på en lokal restaurang kan komma upp i 7:90 euro (1 000 yen). Våra japanska kurser i Fukuoka börjar från 456 euro per vecka. Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för våra språkresor utomlands till Japan!

Vilka är fördelarna med att studera japanska i Fukuoka?

 • En kurs i japanska i Fukuoka är det perfekta sättet att utforska en unik, mindre känd stad, där du kan se gamla helgedomar, djurliv och natur - allt på samma resa!
 • Yngre studenter kommer att njuta av att utforska de många museerna i staden medan de lär sig japansk utomlands och vuxna yrkesarbetande kan upptäcka en blomstrande nyföretagandeatmosfär, fylld av arbetstillfällen.

Vilken typ av kurser i japanska kan jag göra i Fukuoka?

Våra partnerskolor tillgodoser många olika typer av studenter, så om du på allvar vill fördjupa dig i det japanska språket, eller helt enkelt upptäcka mer om kulturen, kommer våra kvalitetskurser i japanska i Fukuoka att hjälpa dig att nå ditt mål. Några av språkkurserna utomlands som vi erbjuder är:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå
 • Japanska konversationskurser
 • Kurser Japanska PLUS aktivitet (t.ex. kultur)

Har du några övriga frågor om att studera japanska i Fukuoka?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig