esl-languages-courses-english-hero

Engelska

Engelskspråkiga destinationer

Språkkurser i engelska utomlands

Språkreseprogrammen är ett fantastiskt tillfälle att verkligen fördjupa sig i världens mest talade språk! Vare sig du väljer att studera engelska i England, Irland eller Malta, eller om du vill resa ännu längre bort till USA, Australien eller Kanada, finns vi här för att hjälpa dig att hitta den idealiska engelska språkresan utomlands. Med över 20 års erfarenhet på området och fler än 80 resmål för att lära dig engelska, är världen din för att utforska med ESL.
 

Våra resmål för engelska studier

Engelskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

 

esl professional diploma course hero

Högre utbildning och diplom

Funderar du på att ta lite ledigt för att studera utomlands, förbättra dina engelska språkkunskaper och få en kvalifikation i världsklass som hjälper dig att tjäna en högre lön i din framtida karriär?

Lägg till ett internationellt inslag i dina studier och få dig att lysa över alla andra kandidater på arbetsmarknaden genom att ta din högre utbildning utomlands på engelska. Att utbilda dig är något av det bästa du kan göra när du reser. Att uppleva livet i ett nytt land är ett av de mest spännande äventyr du kan få och att komma hem med ny kunskap ger dig en stor konkurrensfördel. Utveckla din professionella potential med ESL!

I takt med att världen blir mer uppkopplad söker ett ökande antal företag efter internationellt sinnade yrkesverksamma med starka språkkunskaper. Vi erbjuder ett brett utbud av akademiska alternativ att lägga till ditt reseprogram, beroende på dina behov. Om du letar efter poäng till din grund- eller forskarutbildning, eller om du bara vill skaffa dig nya yrkeskunskaper, är detta ett steg i rätt riktning.

Vill du ta din karriär till nästa nivå? Våra kurser för högre utbildning och yrkesdiplom kommer att ge dig undervisning på universitetsnivå i det ämne som intresserar dig medan du upplever ditt sabbatsår utomlands och etablerar din internationella karriär.

Oavsett vilken bransch du är i, högre utbildning och diplom kommer nästan garanterat att öka din lön och när du studerat till din examen utomlands är skillnaden ännu större! Den internationella exponeringen du upplever, de nya kopplingarna du gör, den oöverträffade språkutvecklingen du kommer att få – allt detta leder till ett bättre betalt jobb för dig.

Kombinera en fantastisk reseupplevelse med högkvalitativ utbildning för ett äventyr som kickstartar din karriär!

ESL erbjuder ett brett utbud av alternativ i olika länder för att passa dina önskemål. Oavsett om du vill ha ett äventyr på andra sidan jorden genom att ta din högre utbildning i Australien eller Kanada, eller få en fantastisk upplevelse i Europa - valet är ditt!

Mer information
esl-test-your-language-level
Testa din engelskanivå online.

Ta reda på vilken engelskakurs som passar dig bäst.

Vanliga frågor om att studera Engelska utomlands.

Varför studera engelska utomlands?

Om du väljer ett program för att studera engelska utomlands, kommer du att vara omgiven av engelsktalande dygnet runt i en ny, spännande kultur. Engelska är ett absolut måste i den värld vi lever i och det finns inget snabbare eller intressantare sätt att lära sig det än genom att resa till ett (eller flera) av de många länder där det talas! Dina kommunikativa färdigheter förbättras ordentligt när du praktiserar hela tiden och att studera engelska utomlands ger dig ett fantastiskt tillfälle att resa runt i världen och uppleva nya platser.

Var är den bästa platsen att lära sig engelska?

Med ett så stort urval av resmål för en engelsk språkresa utomlands, ligger världen bokstavligen för dina fötter! Den bästa platsen är den som känns rätt för dig, varför ESL skräddarsyr varje språkkurs med beaktande av dina behov och önskemål. Med fler än 80 resmål till engelsktalande länder, från London till New York, från Sydney till Malta eller från   Kapstaden till Dublin, kan ESL verkligen erbjuda var och en den idealiska upplevelsen.

Varför lära sig engelska utomlands med ESL?

Språk är vår passion och sedan 1996 har vi hjälpt andra att känna samma glädje som vi av att lära och resa! För att hjälpa dig att nå dina språkmål och uppnå din fulla potential, väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och etablerar en nära relation till dem för att säkra att du får en upplevelse av högsta kvalitet under din engelska språkresa utomlands.
 
Vare sig du vill lära dig engelska för arbetet eller som hobby, eller önskar kombinera dina studier med volontärarbete, eller att kunna åka skidor, gör vår stora bredd av program det lätt att hitta den perfekta språkresan utomlands. Lär känna alla våra resmål och se vart engelskan kan ta dig!

Hur uppskattar du din nivå i engelska?

Om du vill veta din nivå i engelska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vårt gratistest i engelska online.

Du får omedelbar återkoppling om din nivå i engelska enligt EU:s gemensamma referensram för språk.

Resultatet ger dig en idé om var dina styrkor ligger och vad du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i engelska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero