esl-languages-courses-english-hero

Engelska

Engelskspråkiga destinationer

Språkkurser i engelska utomlands

Språkreseprogrammen är ett fantastiskt tillfälle att verkligen fördjupa sig i världens mest talade språk! Vare sig du väljer att studera engelska i England, Irland eller Malta, eller om du vill resa ännu längre bort till USA, Australien eller Kanada, finns vi här för att hjälpa dig att hitta den idealiska engelska språkresan utomlands. Med över 20 års erfarenhet på området och fler än 80 resmål för att lära dig engelska, är världen din för att utforska med ESL.
 

Våra resmål för engelska studier

Engelskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

 

ESL course plus junior hub hero

Språkkurs PLUS Aktiviteter (8- till 17-åringar)

Programmen « Språk PLUS » har utformats för de som önskar koncentrera sig på att utöva en sport eller på en speciell aktivitet, som en integrerad del av språkprogrammet.
 
Det är alltid lättare att lära sig samtidigt som man utövar sin favoritsysselsättning. Våra program « Språk PLUS » erbjuder unga studeranden ett lättsamt närmande till språkinlärningen för att stimulera intresse och framsteg med glädje.

Mer information
esl course plus hub hero

Kurs PLUS

Våra PLUS-kurser erbjuder möjlighet att förena språkundervisning med regelbundet utövande av en sport eller en viss aktivitet som ingår i programmet. Tack vare våra kulturella extraaktiviteter, som bland annat matlagning, musik, dans, film, hållbar utveckling och yoga, kan du kombinera språkinlärning med en autentisk kulturell upplevelse.

Mer information
ESL private course junior

Privatkurser junior

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personlig undervisning i en unik miljö: Språkkurser i total fördjupning i lärarens hem. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl teacher training course hero

Kurser för språklärare

Oavsett om du är ny inom utbildningsområdet eller en erfaren lärare, kommer vår språklärarutbildning att ta din karriär till nästa nivå! I partnerskap med ackrediterade lärarutbildningscentra på fantastiska internationella platser erbjuder vi utvecklingskurser för både infödda och icke infödda språklärare.

Mer information
esl professional diploma course hero

Yrkesutbildning

Få ett certifikat eller diplom genom spännande yrkesutbildning inom specifika områden som företagande, besöksnäring eller hälsa och skönhet. Att studera på ett främmande språk är det perfekta sättet att lära dig behärska det i olika autentiska sammanhang och i slutet av din vistelse har du ett erkänt diplom som ett bevis på ditt hårda arbete!

Mer information
esl young learners course hero

Sommarläger

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Mer information
esl family course hero

Kurser för familjer

Med våra kurser för hela familjen har barnen roligt med andra barn från hela världen, medan föräldrarna njuter av en aktiv semester, fördjupade i en ny kultur.

Mer information
esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
esl 50 course hero

Kurser för 50+

Lär dig ett språk tillsammans med personer ur din egen generation. Genom att studera i fördjupning, kommer du snabbt att utveckla dina språkkunskaper medan du njuter av en spännande kulturell erfarenhet. Resa handlar om att upptäcka och träffa andra och våra program för studenter över 50 år är den perfekta kombinationen av en givande semester och att träna hjärnan!

Mer information
esl 30 course hero

Kurser för 30+

Dessa kurser erbjuder en vuxnare studiemiljö än i en standardkurs för vuxna (vilka är tillgängliga för alla över 30 år). Om du främst behöver lära dig engelska för mer informella delar av ditt yrkesliv till skillnad för ett specifikt professionellt mål, är denna kurs ett perfekt val.

Mer information
esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

Mer information
esl private course hero

Privatkurser

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personaliserad undervisning i en unik miljö: fördjupande språkkurser i en privat miljö. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Mer information
esl-test-your-language-level
Testa din engelskanivå online.

Ta reda på vilken engelskakurs som passar dig bäst.

Vanliga frågor om att studera Engelska utomlands.

Varför studera engelska utomlands?

Om du väljer ett program för att studera engelska utomlands, kommer du att vara omgiven av engelsktalande dygnet runt i en ny, spännande kultur. Engelska är ett absolut måste i den värld vi lever i och det finns inget snabbare eller intressantare sätt att lära sig det än genom att resa till ett (eller flera) av de många länder där det talas! Dina kommunikativa färdigheter förbättras ordentligt när du praktiserar hela tiden och att studera engelska utomlands ger dig ett fantastiskt tillfälle att resa runt i världen och uppleva nya platser.

Var är den bästa platsen att lära sig engelska?

Med ett så stort urval av resmål för en engelsk språkresa utomlands, ligger världen bokstavligen för dina fötter! Den bästa platsen är den som känns rätt för dig, varför ESL skräddarsyr varje språkkurs med beaktande av dina behov och önskemål. Med fler än 80 resmål till engelsktalande länder, från London till New York, från Sydney till Malta eller från   Kapstaden till Dublin, kan ESL verkligen erbjuda var och en den idealiska upplevelsen.

Varför lära sig engelska utomlands med ESL?

Språk är vår passion och sedan 1996 har vi hjälpt andra att känna samma glädje som vi av att lära och resa! För att hjälpa dig att nå dina språkmål och uppnå din fulla potential, väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och etablerar en nära relation till dem för att säkra att du får en upplevelse av högsta kvalitet under din engelska språkresa utomlands.
 
Vare sig du vill lära dig engelska för arbetet eller som hobby, eller önskar kombinera dina studier med volontärarbete, eller att kunna åka skidor, gör vår stora bredd av program det lätt att hitta den perfekta språkresan utomlands. Lär känna alla våra resmål och se vart engelskan kan ta dig!

Hur uppskattar du din nivå i engelska?

Om du vill veta din nivå i engelska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vårt gratistest i engelska online.

Du får omedelbar återkoppling om din nivå i engelska enligt EU:s gemensamma referensram för språk.

Resultatet ger dig en idé om var dina styrkor ligger och vad du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i engelska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero