esl-languages-courses-english-hero

Engelska

Engelskspråkiga destinationer

Språkkurser i engelska utomlands

Språkreseprogrammen är ett fantastiskt tillfälle att verkligen fördjupa sig i världens mest talade språk! Vare sig du väljer att studera engelska i England, Irland eller Malta, eller om du vill resa ännu längre bort till USA, Australien eller Kanada, finns vi här för att hjälpa dig att hitta den idealiska engelska språkresan utomlands. Med över 20 års erfarenhet på området och fler än 80 resmål för att lära dig engelska, är världen din för att utforska med ESL.
 

Våra resmål för engelska studier

Engelskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

 

esl-test-your-language-level
Testa din engelskanivå online.

Ta reda på vilken engelskakurs som passar dig bäst.

Vanliga frågor om att studera Engelska utomlands.

Varför studera engelska utomlands?

Om du väljer ett program för att studera engelska utomlands, kommer du att vara omgiven av engelsktalande dygnet runt i en ny, spännande kultur. Engelska är ett absolut måste i den värld vi lever i och det finns inget snabbare eller intressantare sätt att lära sig det än genom att resa till ett (eller flera) av de många länder där det talas! Dina kommunikativa färdigheter förbättras ordentligt när du praktiserar hela tiden och att studera engelska utomlands ger dig ett fantastiskt tillfälle att resa runt i världen och uppleva nya platser.

Var är den bästa platsen att lära sig engelska?

Med ett så stort urval av resmål för en engelsk språkresa utomlands, ligger världen bokstavligen för dina fötter! Den bästa platsen är den som känns rätt för dig, varför ESL skräddarsyr varje språkkurs med beaktande av dina behov och önskemål. Med fler än 80 resmål till engelsktalande länder, från London till New York, från Sydney till Malta eller från   Kapstaden till Dublin, kan ESL verkligen erbjuda var och en den idealiska upplevelsen.

Varför lära sig engelska utomlands med ESL?

Språk är vår passion och sedan 1996 har vi hjälpt andra att känna samma glädje som vi av att lära och resa! För att hjälpa dig att nå dina språkmål och uppnå din fulla potential, väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och etablerar en nära relation till dem för att säkra att du får en upplevelse av högsta kvalitet under din engelska språkresa utomlands.
 
Vare sig du vill lära dig engelska för arbetet eller som hobby, eller önskar kombinera dina studier med volontärarbete, eller att kunna åka skidor, gör vår stora bredd av program det lätt att hitta den perfekta språkresan utomlands. Lär känna alla våra resmål och se vart engelskan kan ta dig!

Hur uppskattar du din nivå i engelska?

Om du vill veta din nivå i engelska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vårt gratistest i engelska online.

Du får omedelbar återkoppling om din nivå i engelska enligt EU:s gemensamma referensram för språk.

Resultatet ger dig en idé om var dina styrkor ligger och vad du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i engelska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero