ESL course plus junior hub hero

Språkkurs PLUS Aktiviteter (8- till 17-åringar)

Kombinera din språkkurs utomlands med en aktivitet du väljer

Språkkurs PLUS Aktiviteter

Programmen « Språk PLUS » har utformats för de som önskar koncentrera sig på att utöva en sport eller på en speciell aktivitet, som en integrerad del av språkprogrammet.
 
Det är alltid lättare att lära sig samtidigt som man utövar sin favoritsysselsättning. Våra program « Språk PLUS » erbjuder unga studeranden ett lättsamt närmande till språkinlärningen för att stimulera intresse och framsteg med glädje.

Viktig information

Kurslängd:
1+ veckor
Minimumålder:
8
Gruppstorlek:
12-15
Startnivå:
Nybörjare - Avancerad

Varför gå på ett Kurs PLUS-program utomlands?

  • Våra Kurs PLUS-program kombinerar språkkurser i total fördjupning med utövande av en viss sport, kulturell aktivitet eller hobby
  • I tillägg till språklektionerna, kommer att utöva roliga aktiviteter och upptäcka nya, att hjälpa dig att påskynda inlärningsprocessen och göra det lättare för dig att memorera ordförråd och grammatiska strukturer
  • Att ta en Språk PLUS-kurs utomlands kommer inte bara att förbättra dina språkkunskaper, utan också dina kommunikativa färdigheter och expertis inom ett specifikt område
  • Våra olika Kurser PLUS-program, från nybörjare till avancerade kurser, låter dig aktivt öva språket och anpassa din språkresa utomlands till dina behov och intressen.
Varför välja ESL?
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

ESL icon reduced price
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig.

 

solid-customer-advisor.blue
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. 

 

ESL icon people in sheild

Vanliga frågor om våra Kurs PLUS-program utomlands:

Vilken ålder måste jag ha för att gå på ett Kurs PLUS-program utomlands?

På ESL erbjuder vi ett stort urval Kurs PLUS-program runt om i världen för både vuxna och unga studenter. Våra expertrådgivare kommer att ge dig råd om den bästa kursen för dig baserat på din ålder, dina intressen och mål.

Hur länge kommer mitt Kurs PLUS-program att vara?

Detta beror i stor utsträckning på ditt intresseområde och den kurs du väljer. Men med kurser som vanligtvis sträcker sig från en till fyra veckor, kan våra Kurs PLUS-program skräddarsys efter dina behov och preferenser.

När sker lektioner och aktiviteter?

Språklektionerna äger generellt rum på morgonen (mån-fre) och den valda aktiviteten görs på eftermiddagarna, tre eller 4´fyra gånger per vecka. Vissa Kurs PLUS-program ges året runt och andra på specifika fasta datum.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero