Språkresor till Beijing

Utmärkt, 3 omdömen

Att göra en språkresa till Beijing tillåter dig att upptäcka en av de rikaste städerna i Kina när det gäller kultur. Med en historia som sträcker sig tillbaka tre årtusenden, betyder att lära dig kinesiska i Beijing att du kan utforska ikoniska monument, palats och museer, samtidigt som du gör otroliga framsteg i språket. Studera kinesiska i Beijing och upptäck en stad som ingen annan!

 
Språkresor till Beijing
Beijing
1 / 10
(Mandarin) kinesiska skolor i Beijing

Kinas tusentals årliga besökare förälskar sig omedelbart i staden, och när du studerar kinesiska i Beijing, får du chansen att besöka dess lugna parker, livfulla marknader och förstklassiga konstgallerier. När du pluggar kinesiska i Beijing, kommer du att bli undervisad i små grupper, med fokus på fördjupat lärande för att säkerställa snabba framsteg. Våra fantastiska partnerskolor ligger mitt i hjärtat av denna historiska stad, så på en kurs i kinesiska i Beijing, befinner du dig bara en kort promenad från den otroliga Förbjudna staden, det bästa shoppingområdet Wangfujing och Chaoyang Park!

Varför studera (mandarin) kinesiska i Beijing?

esl Beijing language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Börja din utforskning av Beijing på ikoniska Tiananmen-torget, det största offentliga torget i världen, innan du dyker ner i kinesisk historia på Palatsmuseet och i Beihaiparken - kontakta oss för mer information om att bo i Beijing.
 • Du kan inte studera kinesiska i Beijing utan att prova delikatesser som douzhi och kryddstark krabba på Guijie (Spökgatan), eller ta en åktur med rickshaw runt hutongs, de historiska gränderna i staden.
esl Beijing language stay 3 column 2
Resande
 • En stor attraktion för studenter som lär sig kinesiska i Beijing är Kinesiska muren, och det bästa stället att se den är avsnittet Simatai i Miyun, som erbjuder fantastisk utsikt nattetid!
 • Om du vill utforska naturen medan du pluggar kinesiska utomlands, res till den fantastiska Xiangshanparken (doftande kullarna) i Västra bergen, eller vandra bland de historiska innergårdarna och trädgårdarna i det kejserliga sommarpalatset.
esl Beijing language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Börja din kinesiska kurs i Beijing med en rundtur till de bästa attraktionerna med en lokal guide och lär känna det lokala köket med en matlagningskurs.
 • När du lär dig kinesiska utomlands i Beijing, kan du också prova en traditionell Thai Chi-klass eller fara till skidorten Nanshan för skidåkning och snowboard på bergen!

Populära frågor om att studera (mandarin) kinesiska i Beijing:

Hur mycket kostar det att bo och studera kinesiska i Beijing?

Livet i Beijing behöver inte vara dyrt - förvänta dig prisvärda priser på mat om du äter traditionella kinesiska rätter, eftersom en skål med nudlar kan kosta så lite som 2:30 euro (18 yuan)! Om du vill utforska staden kostar en resa på tunnelbanan bara 0:40 EUR (3 yuan). Våra kinesiska kurser i Beijing börjar från 240 euro per vecka, så kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Kina.

Vilka är fördelarna med att studera (mandarin) kinesiska i Beijing?

 • Beijing är Kinas centrum och på en kurs i kinesiska i Beijing får du en mångsidig upplevelse med otrolig mat och världsberömda sevärdheter.
 • Den här moderna staden är den perfekta platsen att studera kinesiska utomlands för yrkesverksamma och att få utforska Beijing ger dig en erfarenhet för livet!

Vilken typ av kurser i (mandarin) kinesiska kan jag göra i Beijing?

ESL erbjuder ett brett utbud av kinesiska kurser i Beijing för dig att välja mellan - oavsett om du är en junior som söker en nybörjarkurs eller en yrkesarbetande som letar efter något mer avancerat, har våra partnerskolor precis rätt språkkurs utomlands för dig. Våra kurser inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Konversationskurser i mandarin
 • Kombinerade privat- och grupplektioner

Har du några övriga frågor om att studera (mandarin) kinesiska i Beijing?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig