Språkresor till Boston

Utmärkt, 202 omdömen

Här finner du några av världens mest berömda akademiska institutioner, otrolig natur och USA:s tidigaste historia. Gör en språkresa till Boston och upptäck vad denna östkuststad har att erbjuda! Boston är den idealiska platsen att plugga engelska utomlands tack vare sin storlek och välkomnande befolkning som gör det lätt för dig att integrera dig i det lokala livet. Denna historiska stad får dig att känna dig som hemma på en gång och dina språkliga färdigheter kommer snabbt att förbättras på din kurs i engelska i Boston, när du pratar och övar din engelska varenda dag.

 
Språkresor till Boston
Boston
1 / 10
Engelska skolor i Boston

Studenter reser från när och fjärran för att studera engelska i Boston p grund av dess populära studentatmosfär och unika östkustkultur och tillsammans med dem deltar du i dynamiska lektioner som uppmuntrar dig att prata och öva din engelska hela tiden! Våra partnerskolor ligger på olika platser i staden, så oavsett om du vill vara i hjärtat av Harvarduniversitetets campus eller i den grönskande förorten Chestnut Hill, finns det en kurs i engelska i Boston för dig!

Varför studera engelska i Boston?

esl boston language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Boston, frihetens vagga, är idag en modern metropol med över en halv miljon invånare och 140 000 inkommande studenter, vilket skapar en blandning av gammal europeisk atmosfär och nutida amerikansk kultur – kontakta oss för mer information om att bo i Boston!
 • Från Back Bay till Beacon Hill, via Newbury Street och North End är staden full av kulturella och idrottsliga evenemang – du kommer att hitta massor att göra när du pluggar engelska i Boston!
esl boston language stay 3 column 2
Resande
 • Belägen i det fantastiska Massachusetts Bay Area, finns det gott om platser att utforska alldeles utanför porten när du lär dig engelska i Boston, från stränderna i Cape Cod till historiska Plymouth.
 • Vill du ha mer storstadsupplevelse är det enkelt att besöka New York under en dag, medan friluftsälskarna kan njuta av vandringar i Wachusett Mountain State Reservation.
esl boston language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det bästa sättet att ta till sig Bostons otroliga historia är genom en rundtur till fots, där du visas alla de mest ikoniska sevärdheterna.
 • Efter att en lång dag ha studerat engelska i Boston, ge dig iväg till Bostons hamn för en kryssning i solnedgången och beundra när solen sänker sig över stadens skyline!

Populära frågor om att studera engelska i Boston:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Boston?

Våra kurser i engelska i Boston börjar från 506 euro (570 dollar) per vecka och då du bor i staden får du räkna med att betala ca 3:30 euro (4 dollar) för en kopp kaffe och 16:50 euro (20 dollar) för en måltid på restaurang. Med ett Charlie Card kostar en enkelbiljett på tunnelbanan ca 2 euro (2:40 dollar), där varje biljett inkluderar ett byte. Kontakta oss idag för en gratis prisoffert för din språkresesemester i USA.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Boston?

 • På en engelsk språkresa till Boston kommer du att bo i en av världens viktigaste akademiska städer, träffa andra internationella studenter och yrkesutövare i denna livliga metropol och praktisera din engelska varje dag!
 • Vid sidan av dina språkstudier utomlands, finns det mycket att göra i staden, från dess exceptionella museer till mat, dryck och sport. Du kommer tveklöst att känna det spännande att bo här!

Vilken typ av kurser kan jag göra i Boston?

Våra partnerskolor erbjuder lektioner för både juniorer och vuxna studenter och alla våra skolor är utvalda för kvaliteten på deras program. Några av kurserna i engelska i Boston hos våra partner inkluderar:

 • Lektioner från nivå A1 till C1 inklusive intensivkurser
 • Kurser i affärsengelska inklusive alternativen minigrupper och privatlektioner
 • Förberedande examenskurser för TOEFL

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Boston?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig