Studera spanska i Medellín

Utmärkt, 44 omdömen

Medellín är en stad i förvandling och på en kurs i spanska i Medellín får du utforska dess moderna, innovativa och fascinerande sevärdheter! Smeknamnet "Den eviga vårens stad" har den fått tack vare sitt fantastiska väder. När du studerar spanska i Medellín får du tillfälle att utforska museer, berg och nattliv. Lär dig spanska i Medellín och upplev själv denna spännande stad!

 
Studera spanska i Medellín
Medellín
1 / 10
Spanska skolor i Medellín

När du studerar spanska i Medellín kan du lära dig mer om denna fascinerande stads historia och utforska moderna sevärdheter som akvarier, konstgallerier och linbanor! Vår partnerskola ser till att ge dig gedigna språkkunskaper på din kurs i spanska i Medellín, medan du lär dig mer om colombiansk kultur. Från Metrocable till Museo de Antioquia kommer du att lära känna otroliga sevärdheter när du lär dig spanska i Medellín!

Varför studera spanska i Medellín?

esl Medellin language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Detta är en livlig stad med så mycket för studenter i alla åldrar att göra på en kurs i spanska i Medellín, från att vandra i Parque Explora, ett vetenskapsmuseum, till att hitta otroliga lokala produkter på marknaden Plaza Minorista. Kontakta oss för mer information om att bo i Medellín.
  • Parque Lleras är där du hittar de flesta som samlas på kvällen runt försäljare av lokal konst, medan Casa de la Memoria är platsen att lära sig mer om stadens spänningsfyllda historia.
esl Medellin language stay 3 column 2
Resande
  • För ett fantastiskt äventyr när du pluggar dig spanska i Medellín, se till att besöka den lilla staden Guatapé, med den smaragdgröna sjön El Penol och utsiktsplatsen Piedra del Penol, varifrån du också kan se Plaza de Zocalos, en av de mest färgstarka torgen i Colombia.
  • Utforska också naturen i det vackra naturreservatet Cañón del Río Claro, ett djungelparadis där du kan se vilda djur som apor och tukaner!
esl Medellin language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Medellín är en livlig stad, där det finns gott om aktiviteter för dig att utforska på din språkkurs utomlands inklusive skärmflygning, vandring och dykning.
  • Delta i en rundtur till lokala kaffegårdar för att lära dig mer om denna avgörande exportprodukt, eller bara njut av sevärdheterna i centrum på en snabb cyklingstur!

Populära frågor om att studera spanska i Medellín:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Medellín?

När du studerar spanska utomlands i Medellín har du råd att lära känna alla dess fantastiska sevärdheter. En traditionell portion med arepas kostar bara ca 0:85 euro (3 600 pesos), medan en middag ute i staden kan variera mellan 2:40 euro (10 000 pesos) till 4:80 euro (20 000 pesos). För att komma runt i staden kostar en resa med metron bara 0:45 euro (1 900 pesos). Kontakta ESL för en gratis offert på din språkresa till Colombia!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Medellín?

  • Medellín är en fascinerande stad, där du kan utforska dess spännande förflutna och innovativa samtida sevärdheter samtidigt som du studerar spanska utomlands.
  • Att lära dig spanska i Medellín ger dig chansen att prata med lokalbefolkningen på deras modersmål, prova på det bästa lokala köket och lära dig mer om unik colombiansk kultur.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Medellín?

Vår partnerspråkskola erbjuder ett brett utbud av språkkurser utomlands i Medellín för alla typer av studenter. Oavsett om du är en ungdom som vill lära känna en spännande ny kultur, eller en vuxen student som letar efter en avancerad kurs i spanska i Medellín, kan vi hjälpa dig att hitta rätt språkkurs utomlands för dina behov och mål!

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Medellín?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig