Språkresor till Bordeaux

Utmärkt, 151 omdömen

En kurs i franska i Bordeaux låter dig lära känna mer än vinodling! Även om staden och vinkulturen är oskiljaktiga, kommer du att uppleva så mycket mer när du studerar franska i Bordeaux, från det läckra franska köket till den spektakulära Miroir d'Eau - världens största reflekterande pool! Läs franska i Bordeaux och utforska århundraden av förfining, gastronomi och kultur!

 
Språkresor till Bordeaux
Bordeaux
1 / 10
Franska skolor i Bordeaux

Bara tänk dig att promenera på de terrakottafärgade gatorna på en paus från din kurs i franska i Bordeaux, praktisera din franska när du handlar på bondemarknader, besök stadens många museer och historiska platser och njut av gott vin! Att plugga franska i Bordeaux är ett säkert sätt att göra snabba framsteg, och våra partnerskolor kommer att se till att du får rätt kurs för dina mål. Från Place de la Bourse till Jardin Public kommer du att upptäcka stadens sevärdheter på din språkresa utomlands.

 

Varför studera franska i Bordeaux?

esl bordeaux language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Bordeaux är en innovativ stad, där juniorer och vuxna studenter kommer att njuta av att utforska sevärdheter som La Grosse Cloche och den fantastisk Bordeaux-katedralen på sin kurs i franska i Bordeaux - kontakta oss för mer information om att bo i Bordeaux.
 • Ett besök på La Cité du Vin är ett måste när du studerar franska utomlands i staden, där du kan lära dig mer om stadens mest kända exportprodukt!
esl bordeaux language stay 3 column 2
Resande
 • Om du är intresserad av att uppleva det bästa av den lokala vinregionen på din kurs i franska i Bordeaux, är Saint Émilion platsen att besöka, en vacker by omgiven av de bästa vingårdarna i området.
 • I närheten kan du också njuta av en dag på stranden i Arcachon, en av de mest populära sommardestinationerna - eller upptäck den livliga gatukonsten i Angoulême.
esl bordeaux language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Den här livliga staden har gott om upplevelser att erbjuda medan du pluggar franska utomlands, från flodkryssningar via pittoreska dalar till vandringsturer i den historiska stadskärnan!
 • För att se stadens sevärdheter i en snabbare takt, prova en cykeltur i staden, där du lär dig mer om Bordeaux medan du glider runt på stadsgatorna!

Populära frågor om att studera franska i Bordeaux:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Bordeaux?

Våra franska kurser i Bordeaux börjar från 420 euro per vecka, och att bo i den här populära studentstaden är också överkomligt. Att handla lokala råvaror på en marknad är sättet att minska dina matkostnader, men om du vill äta ute, brukar en måltid kosta ca 12 euro. Språkstudenter under 27 år kan skaffa en prenumeration på kollektivtrafiken som bara kostar 20 euro varje månad! Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Frankrike.

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i Bordeaux?

 • Från mat till museer och vingårdar, det finns något för alla som studerar franska i Bordeaux, liksom en fantastisk jobbmarknad för yrkesarbetande.
 • På en kurs i franska Bordeaux i utvecklar du dina franska språkkunskaper i en autentisk miljö, lär sig snabbare genom ständig övning och - naturligtvis - har roligt!

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Bordeaux?

ESL:s partnerspråkskolor erbjuder standard, kombinerade och intensiva kurser, tillsammans med superintensiva alternativ och till och med franska kulturkurser, och vi hjälper dig att hitta rätt språkkurs utomlands just för dig! Några av de franska kurserna i Bordeaux som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner
 • Kurser Franska PLUS aktivitet (t ex kultur, vin)

Har du några övriga frågor om att studera franska i Bordeaux?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig