Språkresor till Rabat

Utmärkt, 77 omdömen

Marockos fantastiska huvudstad, grundad 1150, bär på en mängd kultur och historia, och du kan uppleva allt på en kurs i arabiska i Rabat! Belägen på den dramatiska Atlantkusten, kommer du att promenera genom de blå och vita gatorna, provsmaka aromatiskt mintte och beundra kaklade arkitektoniska mästerverk när du studerar arabiska i Rabat. Här verkar tiden stå stilla och att läsa arabiska i Rabat blir som ett sagoäventyr!

 
Språkresor till Rabat
Rabat
1 / 10
Arabiska skolor i Rabat

Upptäck en delikat blandning av muslimsk tradition och västerländsk modernitet på en kurs i arabiska i Rabat, där du kan beundra traditionella utomhusmarknader och moderna shoppingdistrikt på samma resa. Du kommer att plugga arabiska i Rabat på en av ESL:s excellenta partnerskolor, där du övar språket såväl under fördjupande lektioner som på de historiska gatorna i staden. Oavsett om du vill beundra antikviteter på Arkeologiska museet eller koppla av på Plage de Rabat, kommer din tid med att studera arabiska i Rabat bli oförglömlig!

Varför studera arabiska i Rabat?

esl rabat language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Upptäck denna stads komplexa historia på en kurs i arabiska i Rabat genom att besöka kasbahn i Udayas, ett otroligt citadell vid vattnet och Hassan-tornet, byggt 1150!
  • Förutom historiska sevärdheter kan du också vandra på de trånga gatorna i medinan medan du studerar arabiska i Rabat, eller letar souvenirer på loppmarknaden i Mellah (Judiska kvarteret) - kontakta oss för mer information om att bo i Rabat.
esl rabat language stay 3 column 2
Resande
  • Om du vill uppleva mer av Marockos kust, ta en dagstur till Casablanca, som har en unik blandning av morisk och fransk arkitektur, medan du studerar arabiska i Rabat.
  • För en vildmarksresa kan du åka ut i öknen för att besöka traditionella berberstäder och dramatiska landskap - Merzouga är ett otroligt område i Sahara-öknen att utforska!
esl rabat language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Om du vill lära dig mer om marockansk kultur medan du studerar arabiska utomlands, ta en traditionell matlagningskurs i Rabat, vilket ger dig chansen att göra läckra bakverk och grytor.
  • Övriga aktiviteter du kan försöka när du lär dig arabiska i Rabat inkluderar kamelturer i öknen och lektioner i lokalt hantverk!

Populära frågor om att studera arabiska i Rabat:

Hur mycket kostar det att bo och studera arabiska i Rabat?

När du studerar arabiska i Rabat kan du spendera runt 9:30 euro (100 dirham) på en måltid ute på en billig restaurang, medan streetfood kan kosta så lite som 0:90 EUR (10 dirham)! Om du vill komma runt i staden kostar en bussbiljett 0:30 euro (3 dirham) medan en taxitur i genomsnitt kostar cirka 1:40 euro (15 galen). ESL:s arabiska kurser i Rabat börjar från 340 euro för två veckor - kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands i Marocko.

Vilka är fördelarna med att studera arabiska i Rabat?

  • En språkkurs utomlands i Rabat blir helt säkert oförglömlig, när du utforskar historiska platser och lär dig mer om en unik kultur.
  • När du lär dig arabiska i Rabat får du bo i en autentisk marockansk stad, prata med lokalbefolkningen varje dag och göra fantastiska framsteg i din arabiska.

Vilken typ av kurser i arabiska kan jag göra i Rabat?

Det finns gott om arabiska kurser i Rabat att välja mellan, och ESL tillgodoser både vuxna och juniorer. Oavsett om du letar efter en nybörjarkurs eller något mer avancerat, hjälper vi dig att hitta rätt språkkurs utomlands! Kurserna på våra partnerskolor inkluderar:

  • Språklektioner från A1- till C1-nivå
  • Intensiva språkkurser

Har du några övriga frågor om att studera arabiska i Rabat?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig