Språkresor till Heidelberg

Utmärkt, 20 omdömen

Upptäck en av de mest historiska och romantiska städerna i Tyskland på en språkresa till Heidelberg! Denna fantastiska stad är en framträdande universitetsstad, och studenterna flockas hit för att studera tyska i Heidelberg och besöka dess slottsruin, charmig gamla stad och prova de läckra lokala vinerna - en verklig sagodestination. Din kurs i tyska i Heidelberg kommer definitivt att bli ett minnesvärt äventyr!  

 
Språkresor till Heidelberg
Heidelberg
1 / 10
Tyska skolor i Heidelberg

Att studera tyska i Heidelberg, ger dig chansen att uppleva den här historiska staden som en lokalinvånare, hitta pittoreska lokala kaféer och de bästa närliggande vandringsstråken. Våra partnerskolor kommer att se till att du får uppleva Heidelberg och dess språk i total fördjupning genom att praktisera dina färdigheter varje dag på din kurs i tyska i Heidelberg när du pratar med lokalbefolkningen och studenter och beställer lokala delikatesser på restauranger. Från Heidelberg Zoo till Marktplatz - du kommer att upptäcka alla stadens sevärdheter då du studerar tyska i Heidelberg!

Varför studera tyska i Heidelberg?

ESL Heidelberg language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Heidelberg är en historisk universitetsstad, och du kan upptäcka dess långa historia på en kurs i tyska i Heidelberg genom att besöka Studentkarzer, ett fängelse där studenterna en gång hölls - kontakta oss för mer information om att bo i Heidelberg
 • När du vandrar på gatorna i Altstadt (Gamla stan), se till att klättra upp i tornet i Den heliga andens kyrka för att se staden från ovan och missa inte att besöka Heidelbergs vackra slottsruin.
ESL Heidelberg language stay 3 column 2
Resande
 • Om du vill upptäcka mer medeltida tysk historia när du studerar tyska utomlands, res till närliggande Rothenburg ob der Tauber, som ofta beskrivs som en av de vackraste byarna i landet!
 • För ännu fler imponerande slott, kolla in Schloss Hambach och Burg Berwartstein i den närliggande delstaten Rheinland-Pfalz, båda omgivna av underskön natur.
ESL Heidelberg language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna fantastiska stad har så mycket att erbjuda språkstudenter, från historiska vandringsturer till kryssningar längs Neckarfloden!
 • För en unik eftermiddag under din språkkurs utomlands, prova SUP på floden, eller följ med på en cykeltur längs de spännande cykellederna i de omgivande bergen.

Populära frågor om att studera tyska i Heidelberg:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Heidelberg?

En enkelbiljett till kollektivtrafiken i Heidelberg kostar bara 2:60 euro, medan en måltid ute i staden kan kosta mellan 10 euro och 20 euro. Våra kurser i tyska i Heidelberg börjar från 1 590 euro per vecka, och du kan kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa till Tyskland.

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Heidelberg?

 • Heidelberg har det perfekta läget för att studera tyska utomlands om du letar efter romantiska sevärdheter och sagolik charm medan de tar språklektioner.
 • Att lära dig tyska i Heidelberg kommer utan tvekan att bli oförglömligt! Du får vänner för livet bland de många internationella studenterna och besökarna som flockas till denna universitetsstad varje år.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Heidelberg?

Oavsett om du är en yrkesverksam eller yngre student, erbjuder våra partnerskolor i Heidelberg en rad språkkurser utomlands så att du kan få ut det mesta möjliga av din språkresa till staden! Några av de tyska kurserna i Heidelberg som vi erbjuder inkluderar:

 • Intensivkurser i minigrupp
 • Privatundervisning
 • Förberedande examenskurser för Goethe Zertifikat 

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Heidelberg?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig