ESL budget plans hero

Våra spartips för billigare språkresor

Att lära sig ett språk billigt är möjligt

Lågprisspråkresor

Låt inte den ekonomiska osäkerheten begränsa dina ambitioner: att studera utomlands är en investering i dig själv. Att lära dig ett språk och samtidigt fördjupa dig i dess kultur är både det mest effektiva och mest angenäma sättet att studera. De färdigheter du förvärvar kommer du att ha med dig under hela livet.

Alla våra program har omsorgsfullt valts ut för att motsvara våra studenters behov, men det kan finnas märkbara prisskillnader. Med tanke på detta kommer här nära tips hur du kan boka din språkresa till lågpris.

1. Specialerbjudanden!

Konsultera regelbundet våra specialerbjudanden och utnyttja dem. Här hittar du månadens erbjudanden och permanenta erbjudanden, rabatter på programpriset, gratis flyg, gratis utflykter och andra typer av rabatter på språkresorna.

2. Res iväg två (eller fler)

ESL ger dig en specialrabatt för varje deltagare! (För att utnyttja detta erbjudande behöver ni inte boka samma boende eller välja samma resmål/skola. Det räcker att ni anmäler er samtidigt och begär rabatten i samband med att ni bokar).

3. Lågprisresmål

Det är viktigt att känna till att bland de hundratals destinationer vi erbjuder för din språkresa, utmärker sig vissa för fördelaktigare levnadsomkostnader. Du betalar, till exempel, mindre för boendet i Liverpool än i London, maten är billigare i Berlin än i München. ESL erbjuder det största utbudet för att var och en skall kunna finna det resmål som passar bäst för ens budget.

Kontakta oss för ytterligare information om de mest fördelaktiga resmålen jorden runt.

4. Kursdatum

Rent allmänt, och om möjligt, välj kursdatum så att du undviker högsäsong.

Till exempel:
2 veckor kurs + boende i Berlin i maj eller i september 745 euro
2 veckor kurs + boende i Berlin i juli-augusti 812 euro

Dessutom blir kostnaden för själva resan också billigare utanför högsäsongerna.

5. Har du tänkt åka nästa år?

Planerar du en språkresa under nästa år? Utnyttja årets priser genom att boka före den 1 november."Early Bird"

Dessutom, genom att boka i förväg kan du också hitta fördelaktiga priser på flyg- och tågbiljetter

6. Gap Experience – terminskurser, företagspraktik och volontärarbete

Ju längre din språkutbildning utomlands varar, ju intressantare blir priserna. Skolornas originalpriser baseras på en nedåtgående kurva, som gör att man får bättre priser ju längre tid man studerar. Upptäck också programmen, som låter dig förlänga din språkliga erfarenhet på plats, efter din språkkurs, genom praktik eller genom volontärarbete. ESL – Språkutbildning organiserar företagspraktik och volontärprogram för att du skall kunna förlänga din språkresa till lägre kostnad efter kursen.

Arbeta på ett lokalt företag eller engagera dig i ett lokalt välgörenhetsprojekt! En sådan fördjupning i det aktiva livet berikar dig som person och blir ett värdefullt tillägg i ditt CV.

7. Betalt arbete medan du studerar

Välj resmål / skolor som erbjuder Job Club: Dessa utgör en gratis mellanhand mellan den lokala arbetsmarknaden och studenterna. Det är en effektiv plattform, som, tack vare professionella råd, skolans hjälp och erfarenheten från tidigare studenter, ger dig möjlighet att hitta ett jobb som passar med dina studier och din tid (i det fallet är en standardkurs den mest lämpliga). Det är också ett bra tillfälle att förlänga din vistelse efter kursen.

Våra program Kurs + jobb för studenter med Working Holiday Visa till Australien eller Nya Zeeland, är också utmärkta sätt att finansiera dina behov när du vill fortsätta din tid av språkfördjupning.

8. Kombinera fler skolor/resmål som tillhör samma grupp

Du kan kombinera 2 eller 3 resmål/skolor under samma språkresa till ett lågt pris, baserat på den totala kurslängden. Till exempel är det möjligt att dela upp en vistelse på 8 veckor mellan 2 resmål och betala priset för en åttaveckorskurs, vilket är billigare än att betala 2 kurser på 4 veckor vardera.
Detta alternativ är i allmänhet möjligt med skolor som hör till samma grupp.

Beroende på kurslängden, kan du också få resan mellan kursorterna gratis av ESL.

Läs vår blogg om dubbla resmål

9. Välj det mest ekonomiska boendet

ESL – Språkutbildning Utomlands erbjuder ett flertal boendealternativ, kontakta oss så kan vi tillsammans se vilket som motsvarar dina önskemål och din budget.

Allt beror på vad du letar efter med hänsyn till dina behov och levnadsvanor. Till exempel är ett boende utan måltider i allmänhet det billigaste alternativet, eftersom du på plats kan ordna med din mat i enlighet med din budget. Å andra sidan låter ett boende i värdfamilj med halvpension dig uppskatta på förhand vad boende och mat kommer att kosta under din vistelse.

Det är också fördelaktigt att välja en skola där du kan dela rum med en annan student, även om du reser ensam. I dessa fall anstränger vi oss att det blir med någon med ett annat modersmål än ditt.

10. Resa

Välj en destination dit du kan resa med ett lågkostflygbolag.
Glöm inte att jämföra med tågalternativ, som under hela året också har olika specialerbjudanden.

11. Finansiering

11.a. Företagsfinansiering
Personer som yrkesarbetar känner inte alltid till den hjälp eller de utbildningsmöjligheter som står till buds. Beroende på land, är dessa ekonomiska eller politiska åtgärder, som kan finnas tillgängliga för vuxenutbildning.
Det är en unik möjlighet som det gäller att ta vara på. Har du pratat med din arbetsgivare?

Konsultera våra program utformade för företag.

11.b. Andra typer av finansiering
I vår urvalsprocess av de bästa skolorna har naturligtvis ett av kriterierna varit möjligheten att välja alternativ som berättigar till studiemedel från CSN.

12. Tävlingar

ESL – Språkutbildning Utomlands, anordnar varje år ett antal tävlingar, för att vinna språkresor under hela året. Ta chansen, det är inte bara andra som vinner.
 

13. Kontakta oss!

Kom och diskutera dina språkstudieplaner med oss! Vi har massor av bra tips, råd och erfarenhet att dela med oss av. ESL – Språkutbildning Utomlands har gjort närheten till sina kunder till en huvuduppgift. Våra rådgivare står till din disposition och ser fram emot att låta dig upptäcka de resmål och de språkskolor som är ekonomiskt fördelaktiga.
Kontakt

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero