esl professional diploma course

Högre utbildning och diplom

Lägg både språkkunskaper och ett yrkesdiplom till ditt CV

Högre utbildning och diplom

Funderar du på att ta lite ledigt för att studera utomlands, förbättra dina engelska språkkunskaper och få en kvalifikation i världsklass som hjälper dig att tjäna en högre lön i din framtida karriär?

Lägg till ett internationellt inslag i dina studier och få dig att lysa över alla andra kandidater på arbetsmarknaden genom att ta din högre utbildning utomlands på engelska. Att utbilda dig är något av det bästa du kan göra när du reser. Att uppleva livet i ett nytt land är ett av de mest spännande äventyr du kan få och att komma hem med ny kunskap ger dig en stor konkurrensfördel. Utveckla din professionella potential med ESL!

I takt med att världen blir mer uppkopplad söker ett ökande antal företag efter internationellt sinnade yrkesverksamma med starka språkkunskaper. Vi erbjuder ett brett utbud av akademiska alternativ att lägga till ditt reseprogram, beroende på dina behov. Om du letar efter poäng till din grund- eller forskarutbildning, eller om du bara vill skaffa dig nya yrkeskunskaper, är detta ett steg i rätt riktning.

Vill du ta din karriär till nästa nivå? Våra kurser för högre utbildning och yrkesdiplom kommer att ge dig undervisning på universitetsnivå i det ämne som intresserar dig medan du upplever ditt sabbatsår utomlands och etablerar din internationella karriär.

Oavsett vilken bransch du är i, högre utbildning och diplom kommer nästan garanterat att öka din lön och när du studerat till din examen utomlands är skillnaden ännu större! Den internationella exponeringen du upplever, de nya kopplingarna du gör, den oöverträffade språkutvecklingen du kommer att få – allt detta leder till ett bättre betalt jobb för dig.

Kombinera en fantastisk reseupplevelse med högkvalitativ utbildning för ett äventyr som kickstartar din karriär!

ESL erbjuder ett brett utbud av alternativ i olika länder för att passa dina önskemål. Oavsett om du vill ha ett äventyr på andra sidan jorden genom att ta din högre utbildning i Australien eller Kanada, eller få en fantastisk upplevelse i Europa - valet är ditt!

Viktig information

Kurslängd:
8+ veckor
Minimumålder:
18
Gruppstorlek:
12-20
Startnivå:
Medel - Avancerad

Högre utbildning i Australien

ESL Languages Higher education Australia

Australien är platsen för några av de mest prestigefyllda och välkända universiteten och högskolorna i världen. Som sådan är det ett populärt resmål för internationella studenter. När du väljer din högre utbildning i Australien genom ESL kan du förvänta dig den högsta utbildningsstandarden och att kunna välja campus över hela landet. Dessutom tillåter landets visumtillägg ofta dig att arbeta vid sidan av dina studier, vilket ger dig friheten att kunna finansiera dina äventyr i detta vackra land!

Högre utbildning i Irland

Att göra din högre utbildning i Irland är en upplevelse utan dess like. Med en levande studentkultur att dyka ner i och vackra städer att utforska är Irland det perfekta campuset för att fullända din engelska utomlands! Huvudstaden Dublin ligger i framkant av denna fantastiska studentmiljö som huserar många av landets mest prestigefyllda universitet och vår utmärkta partnerskola. Studera din högre utbildning i Irland för att få en oförglömlig upplevelse.

Yrkesdiplom och certifikat

Om du vill stärka din yrkesprofil och tillämpa dina språkkunskaper i en mer professionell miljö inom en kortare tidsram, kan våra yrkesdiplom och certifikat vara perfekta för dig! Även om det inte ger högskolepoäng som våra högre utbildningsprogram, är ett yrkesdiplom ett utmärkt sätt att få en marknadsmässig kvalifikation inom ditt valda område samtidigt som du får en oförglömlig tid utomlands.

Att studera på ditt målspråk är det perfekta sättet att uppnå flyt i olika verkliga sammanhang och i slutet av din vistelse kommer du att ha ett erkänt diplom som ett bevis på ditt hårda arbete! Vi erbjuder ett brett utbud av diplom för att tillgodose dina behov, inklusive besöksnäring, marknadsföring, skönhet, kulinarisk konst och affärer.

Vanliga frågor om våra Högre utbildning och diplom utomlands

Kommer jag att kunna tjäna högskolepoäng för mina studier hemma?

En av de mest tilltalande aspekterna av våra grund- och forskarutbildningsprogram är att poängen du tjänar är helt överförbara till dina studier hemma. Genom våra prestigefyllda handelshögskolapartners kommer du att kunna njuta av din tid utomlands, trygg i vetskapen om att din tid spenderas väl på din utbildning.

När det gäller våra yrkesdiplom, även om de inte är relaterade till ett system med internationella poäng, kommer de var och en att förse dig med efterfrågade kvalifikationer som hjälper dig i din karriär!

Vilka är kraven för att läsa min högre utbildning utomlands?

Under din högre utbildning utomlands kommer du att bo, studera och (om du väljer det!) arbeta på engelska. Därför är det viktigt att du når minst en B2-nivå i engelska innan du börjar ditt program. Är du ännu inte där? Oroa dig inte! Du är på rätt plats. Vi erbjuder engelskakurser för alla startnivåer, som kan fokuseras på akademiskt ordförråd, vilket gör dig redo att studera utomlands på nolltid!

Kan jag arbeta medan jag studerar min högre utbildning utomlands?

Även om arbetstillstånd kan variera från fall till fall beroende på ditt pass och visumstatus, erbjuder våra destinationer några fantastiska möjligheter att arbeta. I Australien kommer ditt visum att tillåta dig att ta deltidsarbete vid sidan av dina studier, medan du i Kanada kan ta del av en betald praktik relaterad till ditt studieområde. Slutligen, om du är en europeisk student som reser till Irland, kan du arbeta utan begränsningar och tjäna pengar medan du njuter av din tid utomlands! Kontakta oss för ytterligare information angående visumtillägg.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero