esl purpose to boost your career hero

Förbättra ditt CV

Investera i din professionella karriär och få ditt CV att sticka ut.

Krydda ditt CV med en språkkurs utomlands

I vår globaliserade värld kräver många företag att anställda behärskar två eller flera språk och att de behärskar fackspråket inom sina områden. Vill du öka dina karriärmöjligheter? Behöver du extra färdigheter i ditt nuvarande jobb? En kurs utomlands är definitivt en snabb väg till framgång!

Språkkurser för karriären

Oavsett ålder, mål och nivå har vi en kurs för dig!

Våra studenter frågar ofta:

Vilken typ av jobbmöjligheter kan ESL hjälpa mig att hitta?

ESL kan hjälpa dig med att hitta en obetald praktik eller ett volontärarbete, som börjar efter att du har avslutat din språkkurs. Vi matchar dig till en praktik eller volontärmöjlighet som passar dina färdigheter, språknivå och intressen, där du får chansen att omsätta dina språkkunskaper i praktiken och lära dig om arbetskulturen i ett nytt land.

Hur avancerade måste mina språkkunskaper vara för en yrkesinriktad språkkurs?

Våra kurser i affärsspråk erbjuds på alla nivåer, från nybörjare till avancerad, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt grupp för din nivå. Om du är osäker på vilken språknivå du har för närvarande kan du också ta ett språkplaceringstest hos oss.

Vilka andra färdigheter kommer jag att utveckla på en yrkesinriktad språkkurs?

Förutom att förbättra dig i de fyra primära språkliga färdigheterna (läsa, skriva, tala, lyssna), kommer du, på en kurs i affärsspråk, att utveckla andra, mjuka färdigheter som är specifika för yrkeslivet. Till exempel lär du dig hur att kommunicera i ett företagssammanhang och hantera ytterligare färdigheter på ditt valda språk, t.ex. korrespondens, tekniska ordförråd och branschspecifika begrepp.

Har du ytterligare frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero