esl purpose to boost your career hero

Förbättra ditt CV

Investera i din professionella karriär och få ditt CV att sticka ut.

Krydda ditt CV med en språkkurs utomlands

I vår globaliserade värld kräver många företag att anställda behärskar två eller flera språk och att de behärskar fackspråket inom sina områden. Vill du öka dina karriärmöjligheter? Behöver du extra färdigheter i ditt nuvarande jobb? En kurs utomlands är definitivt en snabb väg till framgång!

Språkkurser för karriären

Oavsett ålder, mål och nivå har vi en kurs för dig!

ESL exam preparation course hub hero

Examensförberedelse

Ett officiellt språkcertifikat är en viktig tillgång. Dess fördelar inkluderar att få dig att stå ut från mängden i ett hav av arbetssökande och att få tillgång till utländska universitet eller andra institutioner som kan kräva en lägsta språknivå. ESL:s partnerskolor har gott om erfarenhet av att förbereda studenter för att ta officiella språkcertifikat. Ur deras kursutbud kan du välja specifika förberedande examenskurser som ger dig allt det förtroende du behöver på den stora dagen.

esl teacher training course hero

Kurser för språklärare

Oavsett om du är ny inom utbildningsområdet eller en erfaren lärare, kommer vår språklärarutbildning att ta din karriär till nästa nivå! I partnerskap med ackrediterade lärarutbildningscentra på fantastiska internationella platser erbjuder vi utvecklingskurser för både infödda och icke infödda språklärare.

esl professional diploma course hero

Yrkesutbildning

Få ett certifikat eller diplom genom spännande yrkesutbildning inom specifika områden som företagande, besöksnäring eller hälsa och skönhet. Att studera på ett främmande språk är det perfekta sättet att lära dig behärska det i olika autentiska sammanhang och i slutet av din vistelse har du ett erkänt diplom som ett bevis på ditt hårda arbete!

esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

esl 30 course hero

Kurser för 30+

Dessa kurser erbjuder en vuxnare studiemiljö än i en standardkurs för vuxna (vilka är tillgängliga för alla över 30 år). Om du främst behöver lära dig engelska för mer informella delar av ditt yrkesliv till skillnad för ett specifikt professionellt mål, är denna kurs ett perfekt val.

esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

esl private course hero

Privatkurser

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personaliserad undervisning i en unik miljö: fördjupande språkkurser i en privat miljö. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Våra studenter frågar ofta:

Vilken typ av jobbmöjligheter kan ESL hjälpa mig att hitta?

ESL kan hjälpa dig med att hitta en obetald praktik eller ett volontärarbete, som börjar efter att du har avslutat din språkkurs. Vi matchar dig till en praktik eller volontärmöjlighet som passar dina färdigheter, språknivå och intressen, där du får chansen att omsätta dina språkkunskaper i praktiken och lära dig om arbetskulturen i ett nytt land.

Hur avancerade måste mina språkkunskaper vara för en yrkesinriktad språkkurs?

Våra kurser i affärsspråk erbjuds på alla nivåer, från nybörjare till avancerad, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt grupp för din nivå. Om du är osäker på vilken språknivå du har för närvarande kan du också ta ett språkplaceringstest hos oss.

Vilka andra färdigheter kommer jag att utveckla på en yrkesinriktad språkkurs?

Förutom att förbättra dig i de fyra primära språkliga färdigheterna (läsa, skriva, tala, lyssna), kommer du, på en kurs i affärsspråk, att utveckla andra, mjuka färdigheter som är specifika för yrkeslivet. Till exempel lär du dig hur att kommunicera i ett företagssammanhang och hantera ytterligare färdigheter på ditt valda språk, t.ex. korrespondens, tekniska ordförråd och branschspecifika begrepp.

Har du ytterligare frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?

solid-five-stars-school.blue
solid-five-stars-school.blue
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

solid-price-reduced.blue
solid-price-reduced.blue
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

solid-people-in-shield.blue
solid-people-in-shield.blue
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

solid thump up speech bubble icon
solid thump up speech bubble icon
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

solid-house.blue
solid-house.blue
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero