ESL Latvia language stay

Lettland

Utmärkt, 64 omdömen
Vill du lära dig Ryska utomlands? Hitta din favoritplats i Ryssland!

Språkresor Lettland

Att lära dig ryska utomlands är din nyckel till den vackra väv av kulturer som är det slavisktalande Europa. Med mer än 200 miljoner som har det som modersmål och ett samhälle som sträcker sig över hela världen, är ryska ett språk som kan öppna många dörrar för dig både i ditt professionella och personliga liv. Att lära sig ryska i Lettland är din chans att lära sig språket i en utlänningsvänlig och modern miljö. I alla Lettlands städer hittar du en ung, vänlig och öppen befolkning, varav 70 % talar ryska flytande.

Genom din språkkurs i Lettland får du också chansen att besöka några av de sagoliknande skogarna och pittoreska små byar som utgör en stor del av landets landskap. Sammantaget kommer att studera ryska i Lettland att ge dig en avslappnad och inspirerande introduktion till den rysktalande världen och ge dig en färdighet som kommer att vara hela livet!

Ryska kurser i Latvia

Självständig endast sedan 1991, har denna lilla tidigare sovjetrepublik anslutit sig till EU i mars 2004. Som en god elev bland de baltiska staterna har Lettland också antagit euron som valuta 2014 - med utmärkta utvecklingsvillkor för detta lilla land på Östersjöns östra strand. Frekventa och prisvärda flyg förbinder landet med resten av Europa och visum behövs inte för att komma in. I Lettland tävlar natur, gastronomi, stränder och nationalparker i charm.

esl-latvia-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.