Språkresor till Florens

Utmärkt, 327 omdömen

Med oöverträffad kultur och en otrolig kulinarisk tradition, studera italienska i Florens och du kommer att tas emot av den välkomnande och vänliga lokalbefolkningen, omgiven av en del av den mest historiska arkitekturen i Italien. Fördjupa dig i denna legendariska stad och studera italienska i Florens, promenera på gator som är full av historia och förlora dig i dess charm. ESL kan hjälpa dig att hitta din perfekta kurs i italienska i Florens för en språkresa utomlands du aldrig kommer att glömma!

 
Språkresor till Florens
Florens
1 / 10
Italienska skolor i Florens

Italienska är ett spännande, passionerat språk som ständigt lockar nya elever som vill upptäcka mer av Italien och dess otroliga landskap och vänliga lokalbefolkning. Att följa en kurs i italienska i Florens är det perfekta sättet att uppleva Italiens historia och kultur! Våra partnerskolor erbjuder en rad intensiva kurser som säkert kommer att höja dina språkkunskaper medan du studerar italienska i Florens nära Museo Novecento och Galleria dell'Accademia - där du kan beundra Michelangelos berömda David-skulptur!

Varför studera italienska i Florens?

esl Florence language stay 3 column 1
Stadsliv
 • När du pluggar italienska i Florens kommer du snabbt att utveckla dina färdigheter genom total fördjupning i språket och kulturen i Italien och utforska ikoniska sevärdheter som Uffizi-galleriet och katedralen Santa Maria del Fiore
 • Se till att vandra över den legendariska Ponte Vecchio, shoppa som en infödd i Mercato Centrale och njut av en traditionell Bistecca alla Fiorentina (florentinsk biff) och gelato i slutet av dagen!
esl Florence language stay 3 column 2
Resande
 • Från Florens är det lätt att ge dig ut att utforska den fantastiska landsbygden i Toscana, en region känd över hela världen för sina böljande kullar, pittoreska byar och regionala maträtter.
 • För en smak av landsbygdslivet, besök San Gimignano, en charmig bergsstad där du kan smaka lokala viner och prova på pastatillverkning - det är den perfekta dagsutflykten för att utforska lokal kultur på din italienska språkresa till Florens!
esl Florence language stay 3 column 3
Arbete
 • När du följer en italiensk kurs i Florens skapar du nya möjligheter för dig själv genom att prova nya saker och navigera i ett nytt land och dess livsstil - perfekta färdigheter för alla moderna yrkesverksamma!
 • När du studerar italienska i Florens kan du också utforska spännande praktikmöjligheter i staden genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information om att arbeta i Florens.

Populära frågor om att studera italienska i Florens:

Hur mycket kostar det att bo och studera italienska i Florens?

Våra italienska kurser i Florens börjar från bara 260 euro i veckan, och du äter ute i staden ganska billigt - en traditionell måltid kan kosta bara 15 euro. Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands i Italien!

 

Vilka är fördelarna med att studera italienska i Florens?

 • Som Toscanas huvudstad gynnas Florens av alla attraktioner i en storstad, från museer och gallerier till utsökta restauranger och livliga barer - samtidigt som staden ligger tillräckligt nära landsbygden för en lugn flykt under din kurs i italienska i Italien!
 • Denna stad lockar utlänningar och yrkesverksamma från hela världen som är intresserade av att lära sig mer om italiensk historia och utforska renässanskonst, vilket innebär att du kommer att ha massor av människor att öva dina språkkunskaper med när du studerar italienska i Florens.

Vilken typ av kurs i italienska kan jag göra i Florens?

Våra partnerskolor hjälper dig med dynamiska undervisningsmetoder och en vänlig och välkomnande miljö, så att du kan göra snabba framsteg när du pluggar italienska i Florens. Låt oss bara veta vilken typ av språkkurs du är intresserad av, så hittar vi den perfekta skolan som passar dina behov och den kurs som hjälper dig att uppnå dina mål. Några av de italienska kurserna i Florens som vi erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Privatlektioner
 • Kurser Italienska PLUS aktivitet, inklusive matlagning och konst

Har du några övriga frågor om att studera italienska i Florens?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig