Studera engelska i Ardingly

Bra, 94 omdömen

West Sussex är en grön region i södra England som du får chansen att utforska när du lär dig engelska i Ardingly. Nära London och andra städer som Brighton och Royal Tunbridge Wells, är Ardingly helt integrerad i den underbara brittiska landsbygden.

 
Studera engelska i Ardingly
Ardingly
1 / 10
Engelska skolor i Ardingly

Våra engelska skolor i Ardingly erbjuder en oöverträffad tillgång till den stora brittiska landsbygden, med tunnland av gröna fält och skogar, historiska kyrkor och slott och en damm för vattensporter på soliga dagar. Våra partnerskolor i Ardingly erbjuder engelska lektioner av hög kvalitet med massor av aktiviteter för att njuta av stadens idylliska omgivningar.

Varför studera engelska i Ardingly?

Stadsliv
  • Som en ort med mindre än 2 000 invånare är livet i Ardingly tyst och fridfullt, vilket ger dig gott om tid och utrymme att njuta av områdets naturliga skönhet.
  • Att promenera runt i Ardingly är ett bra sätt att insupa brittisk historia, eftersom staden bjuder på otrolig arkitektur som går tillbaka till 1300-talet!
Resande
  • Trots att den ligger litet vid sidan av, har Ardingly bra förbindelser till några av Storbritanniens mest populära och ikoniska städer, inklusive London, Brighton och Oxford.
  • Ardingly ligger bara en kort resa från Wakehurst Place, en botanisk trädgård och ett historiskt hus på landet.
Aktiviteter
  • De vackra omgivningarna och de utmärkta idrottsanläggningarna, erbjuder gott om möjligheter till att ha kul utomhus! Från fotboll och basket till ridning.
  • I Ardingly finns en damm där du kan svalka dig efter en varm dag och göra lite vattensporter.

Populära frågor om att studera engelska i Ardingly:

Hur mycket kostar det att bo och studera i Ardingly?

Som en mindre stad är levnadskostnaderna i Ardingly betydligt lägre än på många andra destinationer i England och på andra håll, med billigare service och mindre behov av kollektivtrafik.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag studera i Ardingly?

Våra skolor i Ardingly erbjuder både standard- och intensiva engelskalektioner för att du ska nå dina mål inom din tidsram. Alla våra kurser låter dig njuta av de vackra omgivningarna genom roliga utomhusaktiviteter.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Ardingly?

  • Denna avslappnade ort erbjuder dig en säker och trevlig bas för att utforska den härliga engelska landsbygden och dess ikoniska närliggande städer
  • Våra partnerskolor i Ardingly har spännande och varierande aktiviteter och utflykter för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid i området.

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Ardingly?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig