Språkresor till Kiev

Utmärkt, 50 omdömen

Ukrainas huvudstad är en pärla i Östeuropa, och på en kurs i ryska i Kiev kan du utforska dess katedraler, museer och parker på nära håll! Att studera ryska i Kiev kommer att vara en oförglömlig upplevelse, när du lär dig språket och upptäcker den intressanta historien om denna stad vid floden Dnjepr. Välj att studera ryska i Kiev och lär känna livet i en dynamisk stad, fylld med storslagna sevärdheter!

 
Språkresor till Kiev
Kiev
1 / 10
Ryska skolor i Kiev

På en kurs i ryska i Kiev får du chansen att leva som en lokalbo i denna unika stad, samt utforska alla dess många imponerande kyrkor och monument. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av staden, så när du pluggar ryska i Kiev, gör du inte bara snabba framsteg utan omges också av den fantastiska kulturen i staden. Från den medeltida Gyllene porten till Sophiakatedralen ligger stadens sevärdheter för dina fötter då du studerar ryska i Kiev!

Varför studera ryska i Kiev?

esl kiev language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Kiev är en dynamisk stad, med århundraden av historia som kan ses i dess många kyrkor - besök världsarvet Petjerskaklostret, även känt som Grottklostret, under din språkresa till Kiev.
 • Dessutom har staden ett modernt centrum runt Khreshchatyk, och unika museer som Mykola Syadristy Mikorminiatyrmuseum - kontakta oss för mer information om att bo i Kiev.
esl kiev language stay 3 column 2
Resande
 • I utkanten av Kiev är Pirohivs utomhusmuseum för arkitektur och liv i Ukraina ett måste, där du kan lära dig hur ukrainare bodde på 1500-talet!
 • Bila Tserkva är en annan givande dagstur för de som studerar ryska i Kiev - en historisk stad som har Oleksandriyaparken, ett fantastiskt arboretum fyllt med landskapskonst.
esl kiev language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • När du studerar ryska i Kiev, ta reda på mer om historien om denna fascinerande stad genom att ta en guidad promenad genom stadens centrum, utforska arkitektur och kända monument med en lokalbo.
 • För en mer spännande språkkurs utomlands, prova en äventyrstur på landsbygden, där du kan pröva hur det känns att sitta bakom spakarna i en sovjetisk tanks!

Populära frågor om att studera ryska i Kiev:

Hur mycket kostar det att bo och studera ryska i Kiev?

Kiev har ett av de billigaste kollektivtrafiksystemen i Europa, så då du studerar ryska utomlands här, kan du utforska alla sevärdheter i staden - en biljett kostar bara 0:30 euro (10 hryvnia) per resa! Om du vill prova några av stadens traditionella maträtter hittar du streetfood för så lite som 2:50 euro (90 hryvnia). Våra ryska kurser i Kiev börjar från 195 euro per vecka, så kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands i Kiev.

 

Vilka är fördelarna med att studera ryska i Kiev?

 • Kiev är en undervärderad huvudstad, som erbjuder bra levnadsomkostnader tillsammans med fantastiska historiska sevärdheter som du får se när du studerar ryska utomlands.
 • Från kyrkorna till stadsparkerna och de moderna shoppinggatorna kommer du att ha en oförglömlig tid när du läser ryska i Kiev, fördjupad i språket varje dag!

Vilken typ av kurser i ryska kan jag göra i Kiev?

Våra partnerskolor erbjuder en rad språkkurser utomlands i Kiev för dig att välja mellan. ESL hjälper dig att välja rätt kurs i ryska i Kiev för dig, beroende på längden på din vistelse, din språknivå och dina mål! Några av de kurser vi erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade privat- och grupplektioner
 • Kurser i affärsryska
 • Förberedande examenskurser för TRKI
 • Privatundervisning

Har du några övriga frågor om att studera ryska i Kiev?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig