ESL Panama language stay

Panamá

Bra, 70 omdömen
Vill du lära dig Spanska utomlands? Hitta din favoritplats i Panamá!

Språkresor Panamá

Att plugga spanska i Panama betyder att upptäcka en mindre känd studieplats och att få lära känna en värld av naturlig skönhet personligen. Panama är ett land som är välsignat med frodig regnskog och kristallklart blått hav. I städerna hittar du en modern, vänlig befolkning som är glad att ge dig ett varmt välkomnande. Att lära sig spanska i Panama erbjuder dig en unik blandning av kulturell fördjupning och komfort. Även om spanska är landets språk, kommer lokalbefolkningen att vara villig att hjälpa dig med ditt språk om det behövs!

När du studerar spanska utomlands öppnar du ett fönster mot en av de snabbast växande marknaderna inom underhållning och affärer i världen. Det finns över 570 miljonertalande över hela världen och spanska är det officiella språket i 20 länder (samtidigt som det är ett inofficiellt språk i många fler). Så att lära dig spanska kommer garanterat att hjälpa dig, oavsett vilka dina mål är. Studera spanska i Panama och få kunskaper för livet i detta vänliga strandparadis!

Oj, det ser inte ut som om vi har någon tillgänglig skola i detta land just nu, men varför inte lära dig språket på något av våra andra fantastiska resmål?

Kolla våra andra länder med samma språk nedan

SPANSKA

Spanska kurser i Panamá

Landet hyser känsliga ekosystem: oändliga nyanser av grönt, 15 000 fjärilsarter, kapucinerapor, vitsvansade rådjur, sengångare och tusentals orkidéer, samt planetens vackraste fåglar, däribland den legendariska quetzalen. För naturälskarna är detta ett drömställe. Detta lilla land är definitivt inte som andra, utan ett land av generositet och mångfald. Afro-antillisk musik anger rytmen under de varma nätterna och får dig att älska mestiskulturen på denna smala landtunga, länken mellan de två Amerika.

esl-panama-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.