Språkresor till Bogotá

Utmärkt, 35 omdömen

På en språkresa till Bogotá du kommer att upptäcka en stad som är 50 % större till ytan än New York! Denna spännande stad erbjuder sevärdheter för alla som lär sig spanska i Bogotá, från historiska museer till exklusiva stadsdelar och autentiska marknader. Fängslas av färgglada hus i den koloniala delen och upplev livligt nattliv och lokala rätter i stadens centrum, allt medan du studerar spanska i Bogotá!

 
Språkresor till Bogotá
Bogotá
1 / 10
Spanska skolor i Bogotá

Att studera spanska i Bogotá är det perfekta valet om du vill utforska en av Sydamerikas livligaste städer. På en kurs i spanska i Bogotá på en av våra partnerskolor, kommer du inte bara att göra stora framsteg på dynamiska språklektioner, men också spendera tid på att lära dig om latinamerikansk kultur, besöka barer och beundra en enastående utsikt över Anderna. När du studerar spanska i Bogotá kommer du att befinna dig nära den trendiga stadsdelen Chapinero där du kan besöka Theatron Club eller gör en utflykt på vandringsleden Quebrada La Vieja.

Varför studera spanska i Bogotá?

esl Bogota language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Det finns mycket att göra när du studerar spanska i Bogotá - Börja på Plaza Bolívar för att beundra regeringsbyggnader innan du går till Museo de Oro för att upptäcka Colombias tidiga historia.
 • För ett fågelperspektiv av staden, klättra eller ta linbanan till toppen av berget Monserrate, eller bara koppla av på ett kafé med en klassisk chocolate completo, en kombination av varm choklad, ost och bröd!
esl Bogota language stay 3 column 2
Resande
 • En kurs i spanska i Bogotá är det perfekta sättet att utforska Colombias otroliga natur - gör en bilresa till Guatavita, en fantastisk smaragdgrön sjö omgiven av tät djungel.
 • För att upptäcka mer om traditionellt colombianskt liv när du studerar spanska utomlands, res till Villa de Leyva, en charmig kolonial stad med vacker spansk arkitektur - kontakta oss för mer information om att bo i Bogotá.
esl Bogota language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • En cykeltur är ett utmärkt sätt att se alla sevärdheter i Bogotá på en gång då du läser spanska utomlands och du kommer också att lära dig mer om stadens historia längs vägen!
 • Det finns gott om sight-seeingföretag i staden som tar dig ut till den fantastiska omgivande landsbygden och visar dig colombianska kaffeodlingar och andra dolda sevärdheter.

Populära frågor om att studera spanska i Bogotá:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Bogotá?

Våra spanska kurser i Bogotá börjar från 173 euro per vecka, medan andra kostnader i staden också är överkomliga. En chocolate completo på ett kafé kostar cirka 1 euro (4 500 pesos), medan en enkel lunch kostar cirka 1:70 euro (7 000 pesos). Kontakta ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Colombia!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Bogotá?

 • Bogotá är en otroligt dynamisk stad, där du kan besöka traditionella stadsdelar och utforska livligt nattliv medan du pluggar spanska utomlands
 • Denna mångsidiga stad erbjuder gott om möjligheter att förfina dina språkkunskaper på en kurs i spanska i Bogotá, oavsett om det är genom arbete eller genom att utforska de många museerna.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Bogotá?

Våra partnerskolor erbjuder en rad språkkurser utomlands för alla typer av studenter, så om du vill kombinera din språkkurs med volontärarbete eller bara letar efter en nybörjarkurs, kan ESL hitta den rätta just för dig! Några av de spanska kurserna i Bogotá som vi erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Privatundervisning
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. volontärarbete, dans)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Bogotá?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig