Språkresor till San Diego

Utmärkt, 314 omdömen

När du studerar engelska i San Diego kommer du att utforska livet i Kaliforniens sydligaste stad, där en blandning av kulturer samlats för ett riktigt speciellt och unikt resultat! Lär dig engelska i San Diego och du kommer att uppleva Kaliforniens avslappnade livsstil, dess öppna människor och en stad där många världar förenas - naturligtvis under västkustens sol! Din kurs i engelska i San Diego ger dig ett sant smakprov på USA:s kulturella smältdegel och du kommer hem med minnen som varar hela livet.

 
Språkresor till San Diego
San Diego
1 / 10
Engelska skolor i San Diego

San Diego är den åttonde största staden i USA, vilket innebär att det finns många kurser i engelska som erbjuds i staden! Det är också en framstående universitetsstad med många studenter som skapar en atmosfär av gemenskap - den perfekta miljön för att studera engelska utomlands! ESL:s partnerskolor i San Diego ligger på olika platser, så oavsett om du vill studera i det soliga strandområdet La Jolla eller i surfarparadiset Pacific Beach, finns det en kurs i engelska i San Diego för dig!

Varför studera engelska i San Diego?

esl sandiego language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Du pluggar engelska i San Diego i total fördjupning när du utforskar de många sidorna av denna soliga, välkomnande stad - upplev den historiska konsten på San Diego Museum of Art och prova en taco från den ikoniska restaurangen Las Cuatro Milpas!
 • San Diego är en studentvänlig stad och ett favoritval för resenärer som vill studera engelska utomlands, eftersom du kan dra nytta av kulturrabatter i staden och hitta billiga matställen i La Mesa
esl sandiego language stay 3 column 2
Resande
 • San Diego ligger i södra delen av Kalifornien, perfekt beläget för en dagsutflykt till det livliga Mexiko, eller för att utforska ikoniska ökenplatser som Joshua Tree National Park - kontakta oss för mer information om att bo i San Diego
 • När du lär dig engelska i San Diego får du ett smakprov på regionens historia - åk till Puerto Nuevo i Baja California för att prova den berömda hummern eller uppleva konstnärliga skulpturer i öknen i Borrego Springs!
esl sandiego language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • San Diego erbjuder något för alla när det gäller aktiviteter - ta en valskådningstur eller gör en kajakpaddling längs kusten på din spännande språkresa utomlands
 • För att utforska kusten från landbacken, ta en cykeltur eller åk till stranden för att lära dig grunderna för surfing!

Populära frågor om att studera engelska i San Diego:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i San Diego?

Att äta ute i San Diego är i genomsnitt 20% billigare än i New York - du kan få en måltid för cirka 12:50 euro (15 dollar). Dessutom kan juniorer upp till 18 år ansöka om ett reducerat pris för kollektivtrafik, vilket innebär att ett 30-dagarspass endast kostar 20 euro (23 dollar). Våra kurser i engelska i San Diego börjar också från bara 382 euro (430 dollar) för en vecka - kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i San Diego?

 • Studera engelska i en av de mest skiftande städerna i USA, där du kan dyka ner i dess rika historia och utforska kulturer från hela världen!
 • Mingla med andra internationella studenter när du pluggar engelska i San Diego - de kommer alla för att utforska stadens kulturella attraktioner, inklusive konstgallerier, museer och det spännande köket.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i San Diego?

På en engelsk språkresa till San Diego studerar du i dynamiska grupper som uppmuntrar till deltagande, med ett varmt San Diego-välkomnande från stödjande lärare och personal. Vissa av de engelska kurserna i San Diego på våra partnerskolor inkluderar:

 • Lektioner från A1 till C1-nivå, inklusive halvintensiva och intensiva kurser
 • Specialiserade English for Work-kurser
 • Förberedande examenskurser för TOEFL

Har du några övriga frågor om att studera engelska i San Diego?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig