Språkresor till Bath

Utmärkt, 324 omdömen

Om du letar efter ett äkta engelskt äventyr, välj att studera engelska i Bath! Hela staden är en världsarvsplats, med en antik historia som sträcker sig över århundraden och du kommer att fördjupa dig i all dess olika kultur på en kurs i engelska i Bath. Som universitetsstad kombinerar Bath det moderna livet med traditionen, och det finns många saker att se och göra - plugga engelska i Bath och du får se varför så många studenter kommer hit för att lära sig engelska utomlands varje år!

 
Språkresor till Bath
Bath
1 / 10
Engelska skolor i Bath

Studera engelska i Bath, en av Storbritanniens mest berömda städer och du kommer att känna dig som en riktig lokalinvånare på denna vykortsvackra plats! Du kommer att fördjupa dig i språket på en kurs i engelska i Bath hos en av våra partnerskolor och öva din engelska varje dag medan du upplever stadens charm. Från Royal Crescent till de romerska baden kommer du att vara i hjärtat av stadslivet på din kurs i engelska i Bath, utveckla dina färdigheter och träffa nya människor!

Varför välja att studera engelska i Bath?

esl Bath language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna charmiga universitetsstad är det perfekta valet för en språkkurs utomlands, eftersom du pratar engelska varje dag när du interagerar med andra internationella studenter och lokalbefolkningen i butiker, på marknader och på restauranger - kontakta oss för mer information om att bo i Bath.
 • Du kan dyka ner i engelsk litteraturkultur på Jane Austen Center, eller ta en avkopplande promenad i Botaniska trädgården - att studera engelska i Bath är definitivt minnesvärt!
esl Bath language stay 3 column 2
Resande
 • Bath är det perfekta resmålet för en språkresa som kombinerar land och stad - här är du nära det livliga Bristol, samt de typiskt engelska byarna i Cotswolds!
 • När du lär dig engelska i Bath, ta en tur ut till närliggande städer inklusive Frome och Chippenham, där du kan fördjupa dig i det engelska livet och öva din engelska med den vänliga lokalbefolkningen!
esl Bath language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns många aktiviteter att göra när du studerar engelska i Bath, från kajakpaddling på floden Avon till cykelturer i det omgivande landskapet
 • Äventyrslystna kan prova ett ballong-äventyr högt över staden eller hålla sig till stadens charmiga gator på en spännande vandring till de historiska sevärdheterna.

Populära frågor om att studera engelska i Bath:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Bath?

ESL:s kurser i engelska i Bath börjar från 397 euro (340 pund) per vecka, och det är möjligt att bo i denna stora stad på en begränsad budget. En måltid kan kosta mellan 16:60 euro (15 pund) och 22 euro (20 pund), medan ungdomar i åldern 16 - 21 år kan få 30 % rabatt på biljetter till kollektivtrafiken. Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Bath?

 • Den här charmiga staden har det perfekta läget för att studera engelska utomlands, där du totalt kan fördjupa dig i Englands historia och kultur, från litterära hjältar till romarna!
 • Att studera engelska i en universitetsstad som Bath erbjuder en chans att öva din engelska med studenter från hela världen, samt utforska spännande jobbmöjligheter.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Bath?

Du kommer att studera språket i total fördjupning när du pluggar engelska i Bath och det finns många olika kurser att välja mellan för både vuxna och yngre elever. Några av kurserna i engelska i Bath som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade kurser i allmän engelska och affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för IELTS
 • Sommarläger för 13 - 17-åringar, inklusive aktivitetsprogram (dans, golf, ridning)

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Bath?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig