Språkresor till Sydney

Utmärkt, 381 omdömen

Internationella studenter flockas från hela världen för att plugga engelska i Sydney och av goda skäl! Staden är inte bara ett av ESL:s populäraste resmål för att studera engelska utomlands, utan har utnämnts till staden med planetens bästa livskvalitet och du kommer att känna dig välkommen i stadens kosmopolitiska, vänliga atmosfär. Upptäck en ny sida av världen ”down under” med ESL och välj en kurs i engelska i Sydney!

 
Språkresor till Sydney
Sydney
1 / 10
Engelska skolor i Sydney

Sydney är ett populärt mål för studenter som gör en engelsk språkresa utomlands på grund av sina otroliga vyer och mångkulturella känsla, men det är också ett perfekt val på grund av sina kurser i engelska. Alla våra partnerskolor erbjuder en rad kurser för både juniorer och vuxna språkstudenter och är belägna på varierande platser, så oavsett om du vill vid Manly Beach eller ett stenkast från Chinatown, finns det en kurs i engelska i Sydney för dig!

Varför studera engelska i Sydney?

esl Sydney language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Internationella studenter kommer från när och fjärran för att plugga engelska i Sydney, så du kommer att praktisera din engelska i en verkligt global miljö och träffa nya människor från hela världen, från studenter till yrkesarbetande!
 • Sydney är en avslappnad, vänlig stad med gott om spännande platser att besöka – missa inte det ikoniska Sydney Opera House, Harbour Bridge eller Royal Botanic Gardens
esl Sydney language stay 3 column 2
Resande
 • As the heart of New South Wales, there’s plenty to explore on your doorstep as you learn English in Sydney - from national parks like Ku-ring-gai Chase to the Blue Mountains!
 • Sydney is also known as the best beach spot in Australia, and when you need a break from your language class, head to iconic Bondi Beach or the little-known Balmoral
esl Sydney language stay 3 column 3
Arbete
 • Över 150 000 människor arbetar i staden där några av Australiens största företag har sina huvudkontor.
 • Sydney har den största ekonomin av alla städer i Australien och attraherar därmed yrkeskunniga som söker arbete i olika typer av verksamheter och du kan kontakta oss för mer information om jobbmöjligheter som står till buds i Sydney.

Populära frågor om att studera engelska i Sydney:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Sydney?

Kostanden för ESL:s kurser i engelska i Sydney börjar från så litet som 422 euro (650 dollar) för en vecka och att resa runt i staden är också kostnadseffektivt med ett Opal-kort med vilket du inte betalar mer än 9:90 euro (16:10 dollar) per dag. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresesemester i Australien.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Sydney?

 • Runt 30 % av Sydneys befolkning är internationell, vilket gör det till en perfekt plats att möta andra internationella studenter medan du pluggar engelska utomlands i en av världens städer med högst livskvalitet.
 • Vid sidan av språkstudierna finns det massor av attraktioner i Australiens största stad – från surfing till att promenera över Harbour Bridge eller besöka Australian National Maritime Museum finns det många olika sätt att öva din engelska och att träffa nya människor!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Sydney?

Sydney är en av världens toppdestinationer för att lära sig engelska och har därmed ett brett utbud av kurser att välja mellan om du vill plugga engelska i Sydney. Några av de fantastiska kurserna i engelska i Sydney som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner i engelska från nivå A1 till C1 inklusive intensivkurser
 • Kombinationer av privatlektioner och grupplektioner i affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för IELTS
 • Kurser i akademisk engelska
 • Kurser i minigrupp

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Sydney?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig