Språkresor till Salamanca

Utmärkt, 147 omdömen

En språkresa till Salamanca tar dig rätt till hjärtat av det antika kungariket Kastilien, det spanska språkets födelseplats! Här hittar du det historiska Universidad de Salamanca, så då du studerar spanska i Salamanca kommer du att fördjupa dig i den akademiska traditionen samtidigt som du får lära känna århundraden av spansk historia. Från de otroliga sandstenbyggnaderna till fängslande museer - din tid då du pluggar spanska i Salamanca blir oförglömlig!

 
Språkresor till Salamanca
Salamanca
1 / 10
Spanska skolor i Salamanca

En lång historia, vänlig lokalbefolkning och livligt nattliv - vad mer kan du begära på en kurs i spanska i Salamanca? När du läser spanska i Salamanca på en av våra partnerskolor, kommer du att öva dina färdigheter varje dag både i och utanför klassrummet och göra snabba framsteg tack vare fördjupande lektioner. Du studerar spanska i Salamanca nära alla de berömda sevärdheterna i staden, från Casa de las Conchas till Anaya-palatset och lär känna spanska traditioner och språket på samma gång!

Varför studera spanska i Salamanca?

esl Salamanca language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Salamanca är en livlig studentstad, som drar människor från hela världen, vilka kommer för att besöka museer som Museo Art Nouveau och Art Déco och det fantastiska universitetsmuseet.
 • När du studerar spanska i Salamanca, kommer du också att upptäcka mer om Kastiliens kultur och smaka rätter som Horazo-paj eller de söta kakorna Perrunillas - kontakta oss för mer information om att bo i Salamanca.
esl Salamanca language stay 3 column 2
Resande
 • Salamanca ligger i en av de mest fantastiska regionerna i Spanien, så du kan välja att utforska vingårdarna i Castilla y Leon eller de charmiga närliggande byarna på din kurs i spanska i Salamanca.
 • La Alberca är en by fri från bilar, där du kan uppleva traditionellt spanskt liv och om du vill ha litet storstadsäventyr medan du lär dig spanska utomlands, ligger Madrid på under två timmars avstånd!
esl Salamanca language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så mycket att göra på din kurs i spanska i Salamanca och det bästa sättet att börja är med en vandringstur i staden för att lära dig mer om dess fascinerande historia.
 • Utanför staden kommer en vinutflykt låta dig prova hela regionens bästa produktion, eller kan du göra en cykeltur på den omgivande landsbygden för att upptäcka de bästa dolda sevärdheterna.

Populära frågor om att studera spanska i Salamanca:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Salamanca?

I den här studentstaden är levnadskostnaden mycket prisvärd - en genomsnittlig måltid kostar bara 10 euro! Staden erbjuder en mängd olika busslinjer, som kostar 2 euro per biljett. Våra spanska kurser i Salamanca börjar från endast 190 euro per vecka, och du får gärna kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa till Spanien.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Salamanca?

 • Salamanca har en lång undervisningstradition, vilket gör den till den perfekta platsen att studera spanska utomlands med hundratals andra internationella studenter!
 • Detta kulturella nav har gott om museer och andra attraktioner att utforska, så du lär dig inte bara spanska i Salamanca men upptäcker också mer om lokala traditioner.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Salamanca?

Våra partnerskolor i Salamanca erbjuder ett brett utbud av kurser för alla studenter, så om du är en vuxen eller en junior, som studerar spanska utomlands för arbete eller som en hobby, hjälper ESL dig att hitta rätt språkkurs utomlands. Några av de spanska kurserna i Salamanca som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Privatlektioner
 • Förberedande examenskurser för DELE

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Salamanca?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig