Språkresor till Manchester

Bra, 198 omdömen

Denna vänliga stad i norra England är ett av våra mest populära resmål i denna region – som ett nav för både studenter och yrkesverksamma, hittar du mycket att njuta av på en engelsk språkresa till Manchester. Med en blomstrande ekonomi, aktiv studentbefolkning och välkomnande nordengelskt humör, kommer du att återvända från din kurs i engelska i Manchester med mycket mer än bara språkliga färdigheter! ESL kan hjälpa dig att ordna en verkligt minnesvärd upplevelse genom en språkresa till Manchester och vi har en rad kurser att välja bland från våra partnerskolor, alla handplockade av oss för sin enastående kvalitet.

 

 
Språkresor till Manchester
Manchester
1 / 10
Engelska skolor i Manchester

Som norra Englands största stad hittar du ett stort utbud av kurser i engelska i Manchester att välja bland! Alla våra partnerskolor ligger i stadens livliga centrum nära Piccadilly Gardens, så du kommer att vara i händelsernas centrum när du övar din engelska med alla, från internationella studenter till lokalbor. Vare sig du letar efter en standardkurs i engelska eller någonting mer fokuserat på arbetslivet, kan ESL hjälpa dig att hitta den perfekta kursen i engelska i Manchester.

Varför studera engelska i Manchester?

esl Manchester language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Manchester är en verkligt brittisk kulturikon – här finns både Oasis och Old Trafford – och drar till sig kreativa människor från hela världen tack vare sin livliga atmosfär och jordnära vibbar – kontakta oss för mer information om att bo i Manchester.
 • Då du inte pluggar engelska i Manchester kan du utforska de spännande affärerna och restaurangerna i Nothern Quarter eller lära dig mer om denna ikoniska brittiska stad på Science and Industri Museum eller på Manchester Art Gallery.
esl Manchester language stay 3 column 2
Resande
 • Utnyttja det praktiska läget och utforska norra England medan du läser engelska i Manchester genom att ta tåget till närliggande Liverpool eller Sheffield för att praktisera din engelska i liknande spännande nordliga städer.
 • Vill du se något av den pittoreska engelska landsbygden, res då till det vackra Peak District där du får uppleva engelskt byliv och vandra bland underbara kullar.
esl Manchester language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Som norra Englands största stad, erbjuds studenter som läser engelska i Manchester massor av möjligheter, vare sig du är sportfantast eller historiefreak.
 • Delta i en stadspromenad i centrum och lär dig mer om Manchesters industrihistoria eller njut av en avkopplande kryssning längs den gamla skeppskanalen genom stadens moderna delar.

Populära frågor om att studera engelska i Manchester

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Manchester?

Norra England är ofta ett mer ekonomiskt alternativ för studenter eftersom det dagliga livet är mycket billigare än i södra Englands städer. En måltid på restaurang kan kosta så litet som 11 euro (10 pund) och en kurs i engelska i Manchester kostar endast från 399 euro (345 pund) per vecka. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Manchester?

 • Med sin vänliga atmosfär och mångkulturella befolkning känner du dig omedelbart som hemma i Manchester och kan förfina din engelska accent med folk från hela Storbritannien och från utlandet!
 • Staden är ett fantastiskt plånboksvänligt alternativ till London eller andra stora städer i Storbritannien där du hittar gott om kulturella attraktioner och brittisk kultur att utforska under din engelska språkresa till Manchester.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Manchester?

Tack vare stadens storlek finns det ett stort antal kurser i engelska i Manchester att välja bland vilket betyder att du kan vara säker på att hitta den perfekta språkresa som bäst passar dina behov. Några av språkkurserna utomlands vi erbjuder på våra partnerskolor inkluderar:

 • Kurser på alla nivåer från nybörjare till avancerade (A1 till C1)
 • Förberedande examenskurser för IELTS som standard- eller intensivkurs
 • Temakurser i engelska för arbetet eller vardagslivet

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Manchester?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig