Språkresa till Salina Bay

Bra, 715 omdömen

En språkresa till Salina Bay är ett populärt val för våra solsälskande studenter som vill uppleva ett nytt medelhavsäventyr! Malta är perfekt om du vill utveckla dina engelska färdigheter samtidigt som du är omgiven av kristallklart vatten och njuter av dagligt solsken under din kurs i engelska i Salina Bay. När du studerar engelska i Salina Bay, gör du bekantskaper för livet, talar engelska med lokalbefolkningen och lär dig om en av de mest fascinerande öarna i Medelhavet!

 
Språkresa till Salina Bay
Salina Bay
1 / 10
Engelska skolor i Salina Bay

På en kurs i engelska i Salina Bay kommer du att erfara den maltesiska livsstilen, spendera dagar på stranden och utforska lokalhistoria, från saltöken till gamla kyrkor! Våra partnerskolor kommer att se till att du lär dig engelska i Salina Bay enligt en hög standard och fördjupar dig i språket på dynamiska, aktiva lektioner. Våra språkskolor ligger bara en kort bilresa från sevärdheter som Mediterraneo Marine Park och Salina naturreservat, så du hittar massor av attraktioner när du studerar engelska utomlands på Malta!

Varför studera engelska i Salina Bay?

esl salina bay language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Denna charmiga kuststad ligger bara ett kort stycke från den större St Paul's Bay, vilket innebär att när du studerar engelska i Salina Bay kan du njuta av både ett avslappnat resmål och lokala sevärdheter - kontakta oss för mer information om att bo i Salina Bay.
  • Missa inte att besöka Salina-katakomberna för att utforska hur livet var på Malta för århundraden sedan, eller åk till Mellieha Bay för att sola på sanden när du tar en paus i dina   engelska studier utomlands.
esl salina bay language stay 3 column 2
Resande
  • Salina Bay har ett utmärkt läge på Maltas norra kust, nära städer som livliga St Julian's och Sliema.
  • På en kurs i engelska i Salina Bay kan du utforska hela denna vackra ö - ta den lokala färjan till lugna Gozo för en idyllisk utflykt, eller beundra skönheten i Golden Bay.
esl salina bay language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • På andra sidan av bukten från St Paul's Bay, kommer du att få möjlighet att göra båtturer längs kusten och även att ta dyklektioner under din kurs i engelska i Salina Bay.
  • Denna del av Malta är fylld med vandrings- och cykelleder att utforska medan du pluggar engelska utomlands - det perfekta sättet att upptäcka gömda pärlor på ön.

Populära frågor om att studera engelska i Salina Bay:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Salina Bay?

Utanför huvudstaden Valletta, är kostnaden låg för att bo på Malta medan du lär dig engelska utomlands. Livet i staden är prisvärt tack vare lokala marknader där du kan hitta färska råvaror. Om du vill upplev livet i närliggande Sliema eller Valletta, kostar en bussresa bara 1:50 euro på vintern och 2:00 euro på sommaren. Begär gärna en gratis prisoffert för din engelska språkresa till Salina Bay!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Salina Bay?

  • Detta soliga, tysta område på Malta lockar färre turister än andra områden, vilket innebär att du kommer att vara omgiven av lokalbefolkningen och förstå mer av Maltas historia och kultur på en kurs i engelska i Salina Bay.
  • Den toleranta atmosfären innebär att du kommer att lära dig engelska snabbt i Salina Bay när du utforskar närliggande attraktioner och yrkesverksamma hittar jobbmöjligheter i närliggande Sliema och Valletta.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag studera i Salina Bay?

ESL erbjuder ett brett utbud av alternativ för att studera engelska utomlands i Salina Bay, både på kurser och på sommarläger. På din språkkurs utomlands på en av våra partnerskolor, kommer vi att skräddarsy din kurs till din nivå, vare sig du är en nybörjare eller på avancerad nivå och du bestämmer själv antalet veckor du vill studera utomlands - så du kommer att hitta den perfekta kursen i engelska i Salina Bay för dig!

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Salina Bay?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig