ESL Switzerland language stay

Schweiz

Utmärkt, 833 omdömen
Vill du lära dig Tyska utomlands? Hitta din favoritplats i Schweiz!

Språkresor Schweiz

Studera tyska i Schweiz, där det latinska och det germanska Europa möter varandra – ett land där olika språk och kulturer lever sida vid sida i perfekt harmoni och smälter samman till en unik språk- och reseupplevelse! Natur och modernt liv går hand i hand i Schweiz, där globalt företagande möter svindlande alpinska höjder och rofyllda sjöar. En kurs i tyska i Schweiz ger dig tillfälle att njuta av fantastiska vyer och lära känna schweizisk kultur i total fördjupning.
 

Tyska kurser i Schweiz

Vanliga frågor om Tyskakurser i Schweiz.

Fördelarna med en språkkurs i Schweiz.

  • Du har tillgång till skolor av exceptionell kvalitet, som representerar den höga schweiziska undervisningsstandarden.
  • Du praktiserar tyska varje dag, både under lektionerna och medan du utforskar Schweiz, vilket ger dig en fördjupad erfarenhet.
  • Du upptäcker en blandning av kulturer i nära kontakt med varandra och möter människor från hela världen som också de rest till Schweiz för att läsa tyska.
  • Du utvecklar både dina språkkunskaper och dina mjuka färdigheter och förbättrar din förmåga att klara av nya situationer och att öka värdet av ditt CV.

Vad kommer jag att göra på min språkkurs i Schweiz?

På ESL vet vi att det bästa sättet att lära sig ett språk är att ha roligt, så vi arbetar med partnerskolor som erbjuder en stor mängd olika kurstyper och nivåer, vilket gör att du kan skräddarsy din kurs efter dina behov. Vare sig du önskar studera för jobb eller nöje kan vi hjälpa dig att hitta din ideala kurs i tyska i Schweiz, där du överallt välkomnas i små grupper av dynamiska lärare och stöttande personal. Utöver detta erbjuder våra partnerskolor aktivitetsprogram som låter dig komma ut och upptäcka Schweiz – den perfekta mixen av lärande och äventyr.

Varför göra en språkresa till Schweiz med ESL?

Vi är ett schweiziskt företag med över 20 års erfarenhet inom språkresebranschen, så vi har djup lokalkännedom som du kan utnyttja för att organisera din ideala språkkurs utomlands. Vi arbetar nära ihop med våra schweiziska partnerskolor för att säkra att våra kurser i tyska i Schweiz ska vara av högsta kvalitet och att du ska pushas mot att uppnå dina mål – oavsett vilka de är! På ESL ger vi dig också gratis, personaliserade råd under hela vägen när du ordnar din kurs tillsammans med oss. Vi hjälper dig att skapa en upplevelse du aldrig kommer att glömma!

esl-switzerland-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.