Språkresor till La Rochelle

Utmärkt, 65 omdömen

Att följa en kurs i franska i La Rochelle låter dig upptäcka denna spännande stad vid havet. Utforska allt den har att erbjuda då du studerar franska i La Rochelle, från de butiksfyllda gatorna till den gamla hamnen, som serverar alla typer av skaldjur under solen! Lär dig franska i La Rochelle och kom till denna fantastiska kuststad, där du får lära känna fransk historia och kultur i total fördjupning i själv på språket!

 
Språkresor till La Rochelle
La Rochelle
1 / 10
Franska skolor i La Rochelle

När du pluggar franska i La Rochelle, kommer du att leva i den här soldränkta staden i total språklig fördjupning, utforska dess rika historia i dess hamn och i den historiska stadskärnan. På en kurs i franska i La Rochelle på en av våra partnerskolor, kommer dedikerade lärare att se till att du gör snabba framsteg, samtidigt som du övar dina franska färdigheter både i och utanför klassrummet. Från Aquarium La Rochelle till den charmiga parken Charruyer La Rochelle kommer du att vara omgiven av stadens sevärdheter när du studerar franska utomlands!

 

Varför studera franska i La Rochelle?

esl larochelle language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Den här historiska staden har en stark maritim tradition, och det bästa stället att lära sig mer om det på din kurs i franska i La Rochelle, är på Musée Maritime - kontakta oss för mer information om att bo i La Rochelle.
 • På en paus från att läsa franska i La Rochelle, besök den dagliga marknaden i Saint Nicolas, där du kan smaka på färska skaldjur och klättra upp tornen i La Rochelle för att få ett fågelperspektiv av staden.
esl larochelle language stay 3 column 2
Resande
 • Det finns ingenstans bättre att spendera en ledig dag från att studera franska utomlands än på den idylliska Ile de Ré, en fantastisk ö där du kan utforska vingårdar, stränder och traditionella byar.
 • Du kan också ta en båttur från La Rochelles hamn och besöka ikoniska Fort Boyard eller Ile d'Oleron och Ile d'Aix
esl larochelle language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Ett av de mest unika sätten att utforska La Rochelle är på en Segway, och du kommer att kunna lära dig mer av historien om denna fascinerande stad på samma gång!
 • La Rochelle har en stark sjöfartshistoria, och det bästa sättet att uppleva den är på en båttur i hamnen och längs den omgivande kusten.

Populära frågor om att studera franska i La Rochelle:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i La Rochelle?

Att bo i La Rochelle kommer inte att ruinera dig. En måltid på restaurang kostar mellan 12 euro och 25 euro. Om du vill utforska sevärdheter runt staden kostar en månadsbiljett för kollektivtrafiken i La Rochelle bara 23 euro för språkstudenter under 26 år. Våra kurser i franska i La Rochelle börjar från 362 euro per vecka, och du kan alltid nå oss för en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands i Frankrike.

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i La Rochelle?

 • Här kan du utforska en rik maritim historia i en av Frankrikes äldsta hamnar, samtidigt som du gör snabba framsteg på din kurs i franska i La Rochelle.
 • Denna historiska stad är också idealiskt belägen för att besöka sevärdheterna i sydvästra Frankrike, så om du vill ha en lugn ö-utflykt eller en stadsresa, finns det något för dig!

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i La Rochelle?

När du pluggar franska i La Rochelle, kommer du tillsammans med andra juniorer och vuxna studenter att delta i dynamiska lektioner som är utformade för att öka dina språkkunskaper på nolltid. ESL hjälper dig att hitta rätt kurs på sina partnerskolor, oavsett om du letar efter en kort kurs eller en något längre. Några av de franska kurserna i La Rochelle som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive halvintensiva och intensiva kurser
 • Kurser för vuxna studenter i åldern 30+
 • Förberedande examenskurser för DELF och DALF

Har du några övriga frågor om att studera franska i La Rochelle?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig