ESL Argentina language stay

Argentina

Utmärkt, 126 omdömen
Vill du lära dig Spanska utomlands? Hitta din favoritplats i Argentina!

Språkresor Argentina

Bergskedjor, glaciärer, vulkaner, fuktiga djungler och häpnadsväckande strandscenerier – det finns inte många platser i världen där du finner allt detta i ett och samma land! Upplev själv allt det här på en språkresa till Argentina, där både kulturens och naturens mångfald blomstrar och äventyret alltid finns om hörnet. Läs spanska i Argentina och upptäck dess unika historia, blandning av folk och kulturer och så mycket mer i detta land, fullt av överraskningar!
 

Spanska kurser i Argentina

Vanliga frågor om Spanskakurser i Argentina.

Varför studera spanska i Argentina?

Att lära sig ett språk i total fördjupning är alltid en fördel och Argentina är den perfekta platsen för att dyka ner. Du pratar spanska med de vänliga lokalborna medan du utforskar detta vackra land och praktiserar med andra studenter som rest från jordens alla hörn för att ta en kurs i spanska i Argentina. Du utmanar dig varje dag att snabbt förbättra dina färdigheter i spanska då din språkkurs med fördjupning pushar dig att nå dina mål. På toppen av allt detta får du studera spanska samtidigt som du utforskar några av världens vackraste scenerier – från Patagoniens isberg till de exotiska regnskogarna i norr gör Argentina aldrig dig besviken.

Varför välja ESL för en språkresa till Argentina?

På ESL arbetar vi nära våra partnerskolor för att säkra att de tar dina språkstudier bortom att bara hjälpa dig att uppnå dina mål. Vi vill att du ska känna samma passion som vi för språk och ge dig en erfarenhet där du både lär dig och får ett verkligt äventyr. Vi stödjer dig hela vägen med gratis, personaliserade råd för att organisera din kurs och erbjuder dig insiderkunskap och den hjälp du behöver för att lyckas.

Vilken typ av spanska talas i Argentina?

Om du bestämmer dig för att studera spanska i Argentina är det sant att det kommer att vara långt ifrån de spanska som talas i Europa – men det är definitivt inte någon nackdel! Spansktalande världen över förstår varandra och även om du måste lära dig vissa skillnader i grammatik och vokabulär, kommer du att förälska dig i den argentinska sjungande accenten och upptäcka spanskan i ett globalt sammanhang. Vilken typ av spanska du väljer att lära dig kommer du att snabbt lära dig tala obehindrat på ett språk som redan är det näst mest talade i världen!

esl-argentina-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.