Lär dig kinesiska (mandarin) i Singapore

Utmärkt, 1 omdöme

Att ta en kurs i kinesiska i Singapore ger dig chansen att utforska en livlig urban labyrint medan du njuter av den höga livskvaliteten, säkerheten och renligheten som har kommit att karakterisera staden. Singapore kan erbjuda dig en värld av shopping, mat, nattliv och bekvämligheter precis utanför din dörr. Trots sin densitet hittar du lätt grönområden. Inte att undra på att staden ofta får smeknamnet "The Garden City" på grund av dess många parker och trädgårdar.

Med sin enormt multikulturella miljö kommer besökare till Singapore att få en glimt av kulturer från hela Asien i de små internationella "enklaverna" utspridda över hela staden. Under din tid i Singapore kan du utforska denna fascinerande mix av kulturer samtidigt som du övar ett av de viktigaste språken i landet: kinesiska (mandarin) i en trevlig, rolig miljö. Lär dig kinesiska i Singapore och utforska själv denna metropol!

 
Lär dig kinesiska (mandarin) i Singapore
Singapore
1 / 10
Skolor för kinesiska (mandarin) i Singapore

Singapore anses ofta vara en av de mest idealiska städerna i världen för att studera utomlands och det är inte svårt att förstå varför! Singapore är värd för flera universitet och skolor i världsklass, redo att välkomna internationella studenter. Det finns också många grönområden där du kan studera i solen med dina nya vänner. Under lektionerna kan du förvänta dig att studera i små, intima klassrum med deltagare från hela världen. Sammantaget, då du studerar kinesiska i Singapore, utvecklar du dina språkliga färdigheter i en välkomnande atmosfär av total fördjupning.

Varför studera kinesiska (mandarin) i Singapore?

Stadsliv
  • Förlora dig i Singapores stadsdjungel och upplev dess unika blandning av kulturer i den färgstarka muslimska stadsdelen Kaplong Glam, i Chinatown och  i Little India.
  • Ta en paus från stadens intensitet i ett av de många grönområdena över hela Singapore. Några av de mest magnifika av dessa är National Orchid Garden, Gardens by the Bay och Jurong Lake Gardens.
Resande
  • Singapores unika stadsplanering och arkitektur står värd för otroliga sevärdheter att bocka av på din att-göra-lista. Se det unika Cloud Forest Monument, Supertree Grove Exhibit och världens högsta inomhusvattenfall på Jewel Changi flygplats för en oslagbar reseupplevelse.
  • I Singapore slutar skönheten inte vid stadsgränsen. Det finns flera underbara tropiska öar utanför stadens kust för dem som letar efter en strandpaus. Kolla in Sentosa, St John's och Kusuöarna för en solig helg vid havet.
Aktiviteter
  • Singapore är en shoppinfantasts dröm! Staden har många stora köpcentra och livliga affärsgator. Se till att även besöka stadens många olika restauranger för att smaka dess olika kök.
  • För adrenalinsökande studenter: Singapore är platsen du letat efter. Få ditt hjärta att pumpa snabbare med bungeejump, ziplining och wakeboarding i hela staden och i dess omgivningar.

Populära frågor om att studera kinesiska (mandarin) i Singapore:

Hur mycket kostar det att leva och studera i Singapore?

Att äta ute i Singapore kan vara så billigt eller så dyrt som du önskar, från en skål med blandat ris från en gatuförsäljare för så lite som $ 2:50. För en 10 km resa med buss eller tåg kan du förvänta dig att betala så lite som $ 1:50 och det finns gratis bussar till vissa köpcentra och butiker på helgerna. Begär en offert på våra språkresor till Singapore här.

Vilken typ av kurser i kinesiska (mandarin) kan jag studera i Singapore?

Vi erbjuder en mängd olika kurser för studenter som vill förbättra sina färdigheter i kinesiska, från standardlektioner i grupp på olika nivåer från nybörjare och uppåt, till mer intensiva lektioner eller privatlektioner för studenter som vill utvecklas i en snabbare takt.

Vilka är fördelarna med att läsa kinesiska (mandarin) i Singapore?

  • Från sina rena, trygga gator till sina många roliga och inbjudande kulturer, utgör Singapore den perfekta miljön för internationella studenter att trivas i.
  • Tack vare att kinesiska (mandarin) och engelska är stadens två officiella språk kommer du att kunna få en fördjupande upplevelse samtidigt som du inte är helt beroende av ditt nya språk.

Har du flera frågor om att studera kinesiska i Singapore? 

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig