Språkresa till Engelberg, Schweiz

Bra, 149 omdömen

Om du letar efter en spännande plats för en språkresa utomlands, är en kurs i tyska i Engelberg ett perfekt val! Tillbringa din tid med att studera tyska i Engelberg, simma i alpina sjöar, fotvandra och bara njut av det starka solskenet och den friska, bergsluften! Samtidigt med detta gör du stora framsteg under din kurs i tyska i Engelberg, pratar med vänliga ortsbor och lär känna det fantastiska landskapet!

 
Språkresa till Engelberg, Schweiz
Engelberg
1 / 10
Tyska skolor i Engelberg

När du pluggar tyska i Engelberg, kommer du att vara omgiven av enastående alpin natur, besöka sevärdheter som Engelbergs kloster och berget Titlis. Våra partnerspråkskolor kommer att se till att du gör snabba framsteg på din kurs i tyska i Engelberg, och du får chansen att omsätta dina språkkunskaper i praktiken när du deltar i någon av de många aktiviteterna i den här populära bergsorten! Vilken kurs du än följer får du en otrolig tid med att studera tyska i Engelberg.

 

Varför studera tyska i Engelberg?

esl engelberg language stay 3 column 1
Byliv
  • När du pluggar tyska i Engelberg har du chansen att fördjupa dig i schweiziskt bergsliv, och det bästa sättet att se bergen är på en färd med Titlis Rotair, en roterande linbana - kontakta oss för mer information om Bor i Engelberg
  • Du kan också bekanta dig med det traditionella alpina köket på din kurs i tyska i Engelberg - besök ostfabriken på Engelbergs kloster, eller varför inte njuta av Raclette eller Fondue på en mysig restaurang?
esl engelberg language stay 3 column 2
Resande
  • På en kurs i tyska i Engelberg får du tillfälle att uppleva skönheten i de schweiziska Alperna - det bästa stället att börja på är den UNESCO-skyddade Biosfäre Entlebuch
  • För mer av en stadsupplevelse, kör en timme till Zürich, där du kan utforska den medeltida gamla staden och vandra längs stranden av den vackra Zürichsjön.

 

esl engelberg language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det finns så mycket att göra i Engelberg då du studerar tyska utomlands på sommaren eller vintern, från cykelleder till golf och kälkåkning!
  • Skaffa ett skidpass för att utforska alla backarna i Engelberg, eller koppla av under en eftermiddag och njut av en lugn färd med häst och vagn genom det vackra landskapet!

 

Populära frågor om att studera tyska i Engelberg:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Engelberg?

När du studerar tyska i Engelberg, ska du se till att du budgeterar för de fantastiska aktiviteterna i området! Ett dags liftkort för Engelberg kostar 63 euro (68 francs) för vuxna och 44 euro (48 francs) för juniors i åldern 16 till19 år, eller du kan prova ett bobsleighåk för bara 13 euro (14 francs). Våra tyska kurser i Engelberg för juniorer börjar från 1 433 euro per vecka, och du kan alltid kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresautomlands.

 

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Engelberg?

  • När du lär dig tyska i Engelberg, får du chansen att lära känna en av Schweiz mest populära orter, möta massor av nya människor och pröva nya saker varje dag!
  • Ett idealiskt tillfälle att utforska mer av Schweiz, använda dina tyska språkkunskaper varje dag när du träffar lokalbefolkningen, prova det lokala köket och åka skidor i Engelberg.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Engelberg?

Vår partnerskola erbjuder ett brett utbud av tyska kurser i Engelberg som du ska välja mellan, så det finnas något för var och en! Några av språkkurserna utomlands vi erbjuder:

  • Sommarläger för juniorer i åldern 10 - 17 år
  • Kurser Tyska PLUS aktivitet (t.ex. äventyr, tennis, konst)

 

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Engelberg?