esl japan which city to choose banner

Somm arläger i Japan

Utmärkt, 688 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Japanskt sommarläger för tonåringar och barn i Japan

Lär dig japanska i Japan i sommar och du kommer säkerligen att bli avundad av alla dina vänner och familj! ESL:s japanska språkkurser för ungdomar i Japan, speciellt utformade för åldrarna 13 till 17 år, erbjuder en unik, otrolig erfarenhet, där du verkligen kan lära känna det japanska språket och kulturen när du varje dag lär dig något nytt och ser fantastiska saker i Soluppgångens land – tänk väldiga skyskrapor, kitschiga kaféer, senaste modet och design, läcker mat … behöver vi fortsätta? Japan har något för var och en!

Våra sommarläger i Japan

Varför åka på sommarläger i Japan?

Om du verkligen bestämt dig för att lära dig japanska finns det ingen bättre plats att studera det på än i landet där språket talas. Du får själv resa och uppleva japansk kultur medan du deltar i stimulerande lektioner so hjälper dig att förbättra dina färdigheter i japanska mycket snabbare än hemma! Du kombinerar dina lektioner med spännande aktiviteter, lär dig mer om Japan genom traditionell kalligrafi, kimonotradition och vem kan glömma Japans fritidssysselsättning nummer ett … karaoke!

Vad kommer jag att göra under min japanska språkresa för ungdomar till Japan?

Nu när vi talat om de roliga, kulturella aktiviteterna, undrar du nog vad med du kommer att göra på kursen. Naturligtvis kommer du att lära dig japanska, men det blir inte alls som på lektionerna du har hemma i skolan. Ditt japanska sommarläger är utformat för att vara mer än endast en språkkurs – du kommer att ha roliga, stimulerande lektioner på förmiddagarna, sedan på eftermiddagarna lär du känna det verkliga Japan tillsammans med dina nya internationella vänner och under skolans tillsyn. ESL:s japanska språkkurser för ungdomar i Japan drar till sig studenter från hela världen – så ni kan pröva era färdigheter i japanska tillsammans!

Var kommer jag att bo under mitt japanska sommarläger i Japan?

Då Japan ligger långt bort för många av våra studenter, vill vi vara säkra på att våra ungdomar känner sig trygga i det nya landet och att de välkomnas från första stund. ESL erbjuder juniorstudenterna chansen att bo i en värdfamilj, där de får erfarenhet av japanskt vardagsliv och visas runt av de som känner omgivningarna bäst! Våra partnerskolor handplockar sina värdfamiljer och arbetar hårt för att säkra att varenda student får bo i en stödjande och välkomnande miljö. Du kommer inte hinna att längta hem under din japanska språkresa för ungdomar till Japan!

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.