Språkresor till Cartagena

Utmärkt, 116 omdömen

Om du bestämmer dig för att lära dig spanska i Cartagena, får du en oförglömlig vistelse! Koppla av på vykortsvackra stränder, beundra den kolonial arkitekturens pärlor och njut av den tropiska atmosfären, samtidigt som du gör snabba framsteg på din kurs i spanska i Cartagena. Oavsett om du letar efter att utforska historien, maten eller den traditionella kulturen på din språkresa, får du otroliga minnen då du studerar spanska i Cartagena!

 
Språkresor till Cartagena
Cartagena
1 / 10
Spanska skolor i Cartagena

Det finns så mycket att uppleva på en kurs i spanska i Cartagena. Från den otroliga koloniala gamla stan till vulkaner, marknader och tropiska stränder, har denna destination allt. Våra partnerskolor kommer att se till att du fördjupar dig i språket från det ögonblick du anländer, så att du gör snabba framsteg när du studerar spanska utomlands och utforskar sevärdheterna i staden. Från de historiska stadsmurarna till den trendiga stadsdelen Getsemani, lär känna colombiansk kultur när du studerar spanska i Cartagena!

Varför studera spanska i Cartagena?

esl Cartagena language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Upplev den sanna livsstilen i Cartagena på Mercado de Bazurto, fylld med lokala råvaror, eller hämta lite traditionell gatumat som arepas och lemonad på torget, när du studerar spanska utomlands!
 • Sevärdheter som är måsten att se under din kurs i spanska i Cartagena är Convento de la Popa, där du kan beundra den otroliga utsikten över staden, och stadens lugna stränder i Bocagrande - kontakta oss för mer information om att bo i Cartagena.
esl Cartagena language stay 3 column 2
Resande
 • En populär dagstur från Cartagena är ett besök i El Totumo, en liten vulkan strax utanför staden där du kan ta en paus från att lära sig spanska i Cartagena med ett avkopplande gyttjebad!
 • För mer tropisk natur, ta en båt till Islas del Rosario, en kedja av vykortsvackra öar strax utanför kusten där du kan sola och simma i det kristallklara vattnet.
esl Cartagena language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Cartagena erbjuder något för varje student på sin språkkurs utomlands, allt från surfinglektioner på stranden till matlagningskurser.
 • Om du är fascinerad av Cartagenas historia, gå med på en stadsrundtur för att få reda på mer. Du kanske också kan prova en vandringstur genom den vilda omgivningen runt staden!

Populära frågor om att studera spanska i Cartagena:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Cartagena?

ESL:s spanska kurser i Cartagena börjar från bara 173 euro, och det är definitivt möjligt att bo ekonomiskt i staden. En måltid ute på en lokal restaurang i Cartagena kan kosta 4:50 euro (20 000 pesos), medan kaffe på ett kafé inte kostar mer än 1:15 euro (5 000 pesos). Kontakta gärna oss på ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Colombia!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Cartagena?

 • Cartagena är en vacker kolonial stad, där du, då du talar med lokalbefolkningen och utforskar sevärdheterna, kommer att göra otroliga framsteg när du studerar spanska utomlands.
 • Denna stad erbjuder en bra kombination av strandliv och storstadens bekvämligheter, så alla som väljer en kurs i spanska i Cartagena kommer att få en oförglömlig tid.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Cartagena?

Våra partnerskolor i Cartagena erbjuder ett brett utbud av språkkurser utomlands, från nybörjare till avancerad nivå, så du hittar den rätta spanska kursen i Cartagena, oavsett dina färdigheter! Några av de kurser som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. volontärarbete, dans)
 • Privatundervisning

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Cartagena?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig