esl who we are hero

Vilka vi är

ESL är en global ledare inom program för studier utomlands. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningsprogram i över 15 språk och på fler än 200 resmål.

Vår historia

ESL grundades 1996 i Schweiz som ett resultat av två lärares passion för språk och djupa övertygelse om fördelarna med att lära sig i total fördjupning i förhållande till andra traditionella metoder.

ESL:s framgångsrika början som sommarspråkskola för unga elever i de schweiziska Alperna utvecklades till ett omfattande nätverk av språkskolor på hög nivå över hela världen. De kriterier som tillämpas vid val av partnerskolor var, och är fortfarande, enkla: högkvalitativa studieförhållanden, säkra miljöer och mångfald i form av språk och destinationer. Denna variation har gjort det möjligt för oss att skapa en unikt omfattande produktportfölj som garanterar att vi alltid kan möta våra kunders behov - från trendiga destinationer, populära språk och klassiska kurser till avancerade program och platser utanför allfarvägarna.

Över 20 år senare arbetar våra team nu på över 40 internationella kontor och består av expertrådgivare som alla själva har erfarenhet av språkinlärning i total fördjupning. Vår vision är densamma: Att skapa skräddarsydda upplevelser utomlands som inte bara bidrar till våra kunders språkinlärning utan också till deras personliga tillväxt.

Vår kompetens och innovativa inställning till språkstudier utomlands har upprepade gånger erkänts av våra branschkollegor, som har röstat fram ESL till ett livstidspris som "Star Agency Western Europe" vid Study Travel Star Awards.

År 2019 förvärvades ESL av Kaplan International, en av världens största utbildningsanordnare. Vi fortsätter att fungera under vårt väletablerade varumärke och som en självständig organisation.

Vårt uppdrag

På ESL ser vi vårt uppdrag som att föra samman världen närmare genom utbildning, språk och kulturutbyte. Vi arbetar hårt för att skapa en ljus framtid för globala medborgare i alla åldrar och av alla nationaliteter och bakgrunder.

esl-Who-we-are-3-column-1
Ett mycket engagerat och professionellt team

Alla ESL-medarbetare är språkreseexperter både på en professionell och personlig nivå. Vi har alla haft den livsföränderliga upplevelsen av språkutbildning utomlands och har stor erfarenhet av vår bransch.

 

esl-Who-we-are-3-column-2
En unik portfölj av innovativa studieupplevelser

Vi arbetar med betrodda partners för att utveckla unika och skräddarsydda program, baserade på våra studenters behov och feedback, för att hjälpa varje individ att nå sina mål och att få en oförglömlig upplevelse.

 

esl-Who-we-are-3-column-3
Akademisk excellens

Vår bakgrund inom utbildning säkerställer vår kunskap om och förståelse för språkstudier och håller oss uppdaterade om den senaste utvecklingen inom undervisning och utbildningsteknik.

Hållbar utveckling

ESL Sustainable development component

Allt vi gör inom ESL övervägs noggrant med hänsyn till dess inverkan på miljön, samhällena vi tar våra elever till, våra partners och vår personal.

Med ökad medvetenhet följer handling och hållbar utveckling kommer alltid att vara ett pågående arbete.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero