esl general course hero

Allmänna kurser

Lär dig ett språk på bästa sätt!

Språkkurser utomlands för vuxna

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Viktig information

Kurslängd:
1+ veckor
Minimumålder:
16
Gruppstorlek:
12-15
Startnivå:
Nybörjare - Avancerad

Varför ta en allmän kurs?

  • Dra fördel av dynamiska lektioner i små grupper (10 studenter per klass i medeltal) ledda av fullt kvalificerade infödda lärare.
  • Träffa och bli vän med andra internationella studenter som delar dina språkmål och intresse för det resmål du valt.
  • Utforska din destination genom roliga och intressanta utflykter och aktiviteter som gör det möjligt för dig att dyka djupare ner i dess kultur.
  • Anpassa dina studier genom att välja att ta en standard-, kombinerad (grupp- och privatlektioner) eller intensivkurs.

 

Mer om våra allmänna kurser

Våra allmänna kurser varar från 1 till 48 veckor och är lämpliga för alla nivåer. Dessa kurser fokuserar på språk för allmänt bruk och täcker alla de fyra språkfärdigheterna (tala, lyssna, läsa och skriva), med kommunikation som ledstjärna, som låter dig göra snabba framsteg från dag ett.

Våra allmänna kurser erbjuder också ett val av intensitet:

Standardkurser

Standardkursen lär ut grunderna för språket, både de skriftliga (läs- och skrivförmåga) och de muntliga färdigheterna (lyssna och tala). De fokuserar på användningen av språket i vardagliga situationer. Denna kurstyp är lämplig för studenter som vill förbättra sina språkkunskaper och omsätta dem i praktiken.


Intensivkurser

Den intensiva kursen är baserad på samma modell som standardkursen, men takten är mer intensiv och ämnena fördjupade. Under eftermiddagen har gruppen ett mer kommunikativt tillvägagångssätt och ett bredare utbud av konversationsämnen täcks. Intensivkursen är idealisk för studenter som vill göra snabba framsteg.


Kombinerade kurser

Denna typ av kurs är en kombination av gruppkurs (standard eller intensiv) och privatundervisning. Denna typ av kurs är den perfekta lösningen för studenter med begränsad tid, som vill lära sig språket i en grupp och ytterligare förbättra sina färdigheter individuellt.

ESL general course 1

Vill veta mer? Kontakta oss och låt oss berätta! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om våra allmänna kurser utomlands:

Hur länge varar min språkkurs?

ESL kan skräddarsy din språkkurs till exakt den längd du letar efter, oavsett om det är en kort semestervecka eller en sexmånaders vistelse. Det finns också intensivkurser för dem som vill göra snabba framsteg under en kortare period.

Vem lär ut kursen och vilka fler kommer att delta i kursen?

Din lärare har språket som modersmål, vilket innebär att du får öva dig att höra autentiska accenter, och lära dig mer om lokal kultur. De andra studenterna representerar en mångfald av profiler: andra länder, andra bakgrunder och åldrar men på samma språknivå som du. Din kurs kommer huvudsakligen att fokusera på användningen av språket i vardagliga situationer i en stimulerande internationell miljö.

Hur mycket ledig tid kommer jag att ha?

Det beror på intensiteten på den kurs du väljer. Om du väljer att följa en standardkurs, kommer lektioner generellt att äga rum på förmiddagen varje dag, vilket ger eftermiddagar och helger lediga för dig att utforska ditt resmål, delta i skolans aktivitetsprogram och omsätta dina språkkunskaper i praktiken.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero