Språkresor till Granada

Utmärkt, 86 omdömen

En språkresa till Granada åter dig att upptäcka denna otroliga stad vid foten av Sierra Nevada-bergen. Fylld med traditionell andalusisk charm och fantastiska sevärdheter finns det så mycket att upptäcka då du studerar spanska i Granada. Oavsett om du vill utforska palats och frodiga trädgårdar eller prova några traditionella tapas, blir att läsa spanska i Granada definitivt ett minne för livet!

 
Språkresor till Granada
Granada
1 / 10
Spanska skolor i Granada

På en kurs i spanska i Granada får du chansen att träna dina språkkunskaper med lokalbefolkningen när du lär känna stadens historiska sevärdheter. Våra språkkurser utomlands i Granada ges alla på våra handplockade partnerskolor, som kommer att lära dig språket på fördjupande, dynamiska lektioner. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av staden, så du är bara några steg från Fuente de Las Granadas och Carmen de los Mártires när du studerar spanska i Granada.

Varför studera spanska i Granada?

esl Granada language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Granada är en stad full av historia, och du kan inte studera spanska utomlands här utan att besöka Alhambra, ett otroligt moriskt palats fyllt med vackra gårdar och utsmyckade rum - kontakta oss för mer information om att bo i Granada.
 • I övrigt kan du besöka grotthusen i området Sacromonte, eller shoppa i Alcaiceria, där förr den stora basaren låg.
esl Granada language stay 3 column 2
Resande
 • Granada åtnjuter ett fantastiskt läge mellan det fantastiska Sierra Nevada och Costa Tropical, så det finns en mängd alternativ för dagsutflykter på din fritid medan du pluggar spanska i Granada.
 • Sierra Nevada erbjuder gott om möjligheter till skidåkning och vandring, medan du kan upptäcka mer av det moriska arvet i den medeltida kuststaden Almeria.
esl Granada language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Från spännande sport i de närliggande bergen till historiska rundturer till fots i staden, finns det något för alla att utforska på en kurs i spanska i Granada.
 • Drakflygning låter dig se det otroliga spanska landskapet, medan cykelturer kommer att erbjuda ett unikt perspektiv på staden och dess sevärdheter.

Populära frågor om att studera spanska i Granada:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Granada?

Våra spanska kurser i Granada börjar från 195 euro per vecka, och att bo i den här historiska staden är billigare än vad du förväntar dig. Att äta ute är särskilt budgetvänligt, speciellt om du väljer tapas - det här kommer inte att kosta dig mer än 5 euro! Inträde till Alhambra kostar 14 euro för vuxna och 8 euro för juniorer mellan 12 och 15 år. Be ESL om en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Granada!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Granada?

 • När du studerar spanska i Granada kommer du att vara omgiven av historia och tradition, och få fördjupa sig i den spanska livsstilen.
 • Det finns så mycket att uppleva i Granada och Sierra Nevada, så en kurs i spanska i Granada blir garanterat minnesvärd.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Granada?

På våra spanska kurser i Granada gör du snabba framsteg mot dina studiemål. Du lär dig i små grupper och talar spanska varje dag. Oavsett om du läser spanska utomlands som en hobby eller för arbetet, hjälper vi dig att hitta rätt språkkurs utomlands för just dig! Några av de kurser som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C2-nivå, inklusive intensivkurser
 • Privatundervisning
 • Förberedande examenskurser (t.ex. DELE)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Granada?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig