esl japanese course hero

Japanska

Japanskspråkiga destinationer

Språkkurser i japanska utomlands

Som språket bakom en av världens största ekonomier och kanske ett av de mest inflytelserika länderna detta århundrade, studeras nu japanska av hundratusentals studenter i hela världen. Japans enorma kulturella inflytande och mjuka makt lockar besökare och studenter år in och år ut – och visar inga tecken på att avta. Som ett av de första språkreseföretagen att erbjuda japanska språkresor utomlands, har vi på ESL kunskapen och expertisen att hjälpa dig att förbättra dina kunskaper i japanska i Den uppgående solens land och att erbjuda dig en upplevelse du kommer att bevara för evigt.

Japanskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl course plus hub hero

Kurs PLUS

Våra PLUS-kurser erbjuder möjlighet att förena språkundervisning med regelbundet utövande av en sport eller en viss aktivitet som ingår i programmet. Tack vare våra kulturella extraaktiviteter, som bland annat matlagning, musik, dans, film, hållbar utveckling och yoga, kan du kombinera språkinlärning med en autentisk kulturell upplevelse.

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information

Varför välja att studera japanska utomlands?

Varför välja att studera japanska utomlands?

Japanska talas av 120 miljoner människor som bor i en av den moderna världens mäktigaste ekonomier. Här följer bara några av fördelarna med att lära sig japanska utomlands:
 

  • du fördjupar dig totalt i det japanska språket från det att du landar
  • medan du lär dig och utvecklar, får du en personlig erfarenhet av japansk kultur
  • din vilja att pröva något nytt och färdigheterna du inhämtar, förbättrar dina karriärmöjligheter och ditt självförtroende
  • du kommer att känna en oslagbar tillfredsställelse att kunna läsa och skriva ett av de mest komplexa språken i Asien, eller i världen!

Where can I studyVar kan jag studera japanska utomlands?Japanese abroad?

Den japanska världen hos ESL sträcker sig utanför Tokyo! Vi erbjuder språkkurser i japanska i huvudstaden, självklart, men ger dig också möjlighet att upptäcka mer av Japan och dess rika kultur i städer som Kobe och Fukuoka. Du kan lära dig japanska medan du lär känna vardagslivet och Japans moderna och gamla traditioner.

Varför välja ESL för din japanska språkresa utomlands?

Vi var en av de första att erbjuda kurser i japanska i Japan, som förstod trenden och förutsåg boomen att lära sig asiatiska språk innan den ens hade börjat! Hos ESL är det lätt att studera japanska utomlands – vi stödjer dig hela vägen och ger dig råd som hjälper dig att skapa din idealiska språkerfarenhet. Vår personliga service säkrar att du känner dig trygg med dina beslut och det faktum att vi hjälpt studenter att hitta deras perfekta språkerfarenhet i över 20 år, betyder att du är i de bästa händer när du väljer ESL för din japanska språkresa utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero