Språkresor till Chicago

Utmärkt, 113 omdömen

Som en av de största städerna i USA är att studera engelska i Chicago ett utmärkt val om du vill uppleva den livliga amerikanska urbana livsstilen! När du lär dig engelska i Chicago så kommer du att vara mitt i denna ikoniska metropol, prova deep-dish pizza och utforska det otroliga utbudet av kulturevenemang som "the Windy City" har att erbjuda. ESL:s kurser i Chicago ger dig möjlighet att lära dig snabbt och öva dina engelska färdigheter varje dag på en plats som är världsberömd för sin mångfald.

 
Språkresor till Chicago
Chicago
1 / 10
Engelska skolor i Chicago

En kurs i engelska i Chicago gör att du kan utforska stadens unika attraktioner på nära håll och öva dina färdigheter varje dag när du integrerar dig i den amerikanska livsstilen. Du kan inte vara närmare sevärdheterna när du studerar engelska i Chicago, med våra partnerskolors närhet till DuSable Bridge och Millenium Park.

Varför studera engelska i Chicago?

esl chicago language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Chicago är en av världens mest berömda städer, och på en kurs i engelska i Chicago kommer du att kunna utforska kultur, festivaler och mat i denna spännande stad - kontakta oss för mer information om att bo i Chicago
 • Börja dagen med en promenad längs sjön Michigan, innan du smakar en äkta pizza på Lou Malnati och beundrar den otroliga konsten som visas på Art Institute of Chicago!
esl chicago language stay 3 column 2
Resande
 • När du studerar engelska i Chicago, ta dig tid att se närliggande städer inklusive Milwaukee och Madison, där du kan smaka på äkta Wisconsin-mat som ost och öl!
 • För att få ett prov på USA:s bästa natur, res till Holland, Michigan för att se dess fantastiska odlingar av tulpaner, eller gå genom 30 000 hektar skog i Kettle Moraine State Forest!
esl chicago language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns inget bättre sätt att tillbringa din språkkurs utomlands i Chicago än att se en match med Chicago Cubs på ikoniska Wrigley Field och med en korv i handen!
 • Annars kan du åka på en rundtur genom stadens centrala delar, lära dig mer om dess historia och arkitektur, eller hyra en cykel och cykla längs Lake Michigan.

Populära frågor om att studera engelska i Chicago:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Chicago?

Våra kurser i engelska i Chicago börjar från bara 506 euro (570 dollar) per vecka, och att bo i staden är också överkomligt. Att äta ute är billigare på en av de livliga, mångkulturella restaurangerna i Pilsen, medan ett endagskort för kollektivtrafiken bara kostar 8:35 euro (10 dollar). Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa till Chicago!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Chicago?

 • Chicago är en mångkulturell stad där du studerar engelska utomlands med många andra internationella studenter och yrkesverksamma som dras till stadens olika attraktioner.
 • Chicago har något att erbjuda alla, med otroliga museer, stora amerikanska företag och ett rikt nattliv, så din engelska språkresa till Chicago kommer att bli oförglömlig!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Chicago?

På ESL hjälper vi alla studenter att hitta en språkskola som passar just dem och skräddarsyr kurser för specifika behov och önskemål - det betyder att vi kan utforma den perfekta engelska kursen i Chicago åt dig! Några av de engelska programmen i Chicago som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive halvintensiva och intensiva kurser
 • Kombinerade gruppkurser och privatlektioner i affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för TOEFL

Har du några övriga frågor om att studera language i city?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig