Språkresor till Wien

Med elegans och storhet som överglänser de flesta europeiska städers är Wien definitionen av sofistikation, och på språkresa till Wien kommer att upptäcka stadens sevärdheter. Studera tyska i Wien och du kommer att förälska dig i en stad där kultur, konst, musik och historia bidrar till en verkligt oförglömlig upplevelse. Känn magin på nära håll då du studerar tyska i Wien, med total fördjupning i en stad som tagen direkt från ett julkort!

 
Språkresor till Wien
Wien
1 / 10
prev
next
Tyska skolor i Wien

På en kurs i tyska i Wien kan du träna din tyska när du beställer Sacher Torte och en kopp kaffe på en av stadens många konstnärliga kaféer och lära känna lokalbefolkningen när du fördjupar dig i stadens livliga nattliv. Du kommer att plugga tyska i Wien på en av våra fantastiska partnerskolor, som kommer att säkerställa total fördjupning i kulturen och språket i den här spännande staden. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av staden, så då du studerar tyska i Wien kan du se sevärdheter som Schloss Belvedere och Stadtpark på nära håll.

Varför studera tyska i Wien?

esl-vienna-language-stay-3-column-1
Stadsliv
 • Wien erbjuder en fantastisk kombination av modernism och tradition, så när du lär dig tyska i Wien kan du uppleva sevärdheter som Wiens statsopera och nöjesparken Prater på samma gång - kontakta oss för mer information om att bo i Wien.
 • Staden är fylld med stora palats - se till att besöka det fantastiska barockslottet Schönbrunn och palatset Hofburg på din språkresa.
esl-vienna-language-stay-3-column-2
Resande
 • Om du vill uppleva några av de fantastiska österrikiska landskapen är en resa till Wachau-dalen den perfekta platsen, mad alla fantastiska berg, sjöar och slottsruiner.
 • Wien har också goda kommunikationer till andra stora europeiska städer, så på en kurs i tyska i Wien, kan du också besöka Budapest eller Salzburg!
esl-vienna-language-stay-3-column-3
Aktiviteter
 • Denna livliga huvudstad erbjuder så många aktiviteter för de som studerar tyska utomlands, från vandringsturer i den historiska stadskärnan för att lära dig mer om dess förflutna, till guidade vandringar i bergen.
 • Det är även möjligt att paddla kajak på Donau under din kurs i tyska i Wien, eller för en oförglömlig eftermiddag, ta en rundtur i staden i en veteranbil!

Populära frågor om att studera tyska i Wien:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Wien?

Wien är en prisvärd europeisk stad för att studera tyska utomlands, där du kan äta ute på en lokal restaurang för mellan 8 euro och 15 euro. En enkelbiljett till stadens effektiva kollektivtrafiksystem kostar bara 2:40 euro, och en bit Sacher Torte kostar dig mellan 4 euro och 6 euro. Våra kurser i tyska i Wien börjar från bara 273 euro, och kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Österrike!

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Wien?

 • När du studerar tyska utomlands i Wien kommer du att lära känna Wien som en insider, lära känna områden utanför de vanliga turiststråken och besöka platser som ger dig en inblick i det lokala livet.
 • Denna fantastiska stad erbjuder en rikedom av historia att utforska, medan yrkesverksamma får chansen att upptäcka en innovativ arbetsmarknad under sin kurs i tyska i Wien.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Wien?

ESL:s partnerskolor har en mängd kurser i tyska i Wien för dig att välja mellan, så oavsett om du är en junior eller vuxen student, har vi rätt kurs för just dig! Några av språkkurserna utomlands vi erbjuder inkluderar:

 • Språklektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade privat- och grupplektioner i affärstyska
 • Kurser Tyska PLUS aktivitet (t ex musik)

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Wien?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig