Språkresor till Wien

Utmärkt, 218 omdömen

Med elegans och storhet som överglänser de flesta europeiska städers är Wien definitionen av sofistikation, och på språkresa till Wien kommer att upptäcka stadens sevärdheter. Studera tyska i Wien och du kommer att förälska dig i en stad där kultur, konst, musik och historia bidrar till en verkligt oförglömlig upplevelse. Känn magin på nära håll då du studerar tyska i Wien, med total fördjupning i en stad som tagen direkt från ett julkort!

 
Språkresor till Wien
Wien
1 / 10
Tyska skolor i Wien

På en kurs i tyska i Wien kan du träna din tyska när du beställer Sacher Torte och en kopp kaffe på en av stadens många konstnärliga kaféer och lära känna lokalbefolkningen när du fördjupar dig i stadens livliga nattliv. Du kommer att plugga tyska i Wien på en av våra fantastiska partnerskolor, som kommer att säkerställa total fördjupning i kulturen och språket i den här spännande staden. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av staden, så då du studerar tyska i Wien kan du se sevärdheter som Schloss Belvedere och Stadtpark på nära håll.

Varför studera tyska i Wien?

esl-vienna-language-stay-3-column-1
Stadsliv
 • Wien erbjuder en fantastisk kombination av modernism och tradition, så när du lär dig tyska i Wien kan du uppleva sevärdheter som Wiens statsopera och nöjesparken Prater på samma gång - kontakta oss för mer information om att bo i Wien.
 • Staden är fylld med stora palats - se till att besöka det fantastiska barockslottet Schönbrunn och palatset Hofburg på din språkresa.
esl-vienna-language-stay-3-column-2
Resande
 • Om du vill uppleva några av de fantastiska österrikiska landskapen är en resa till Wachau-dalen den perfekta platsen, mad alla fantastiska berg, sjöar och slottsruiner.
 • Wien har också goda kommunikationer till andra stora europeiska städer, så på en kurs i tyska i Wien, kan du också besöka Budapest eller Salzburg!
esl-vienna-language-stay-3-column-3
Aktiviteter
 • Denna livliga huvudstad erbjuder så många aktiviteter för de som studerar tyska utomlands, från vandringsturer i den historiska stadskärnan för att lära dig mer om dess förflutna, till guidade vandringar i bergen.
 • Det är även möjligt att paddla kajak på Donau under din kurs i tyska i Wien, eller för en oförglömlig eftermiddag, ta en rundtur i staden i en veteranbil!

Populära frågor om att studera tyska i Wien:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Wien?

Wien är en prisvärd europeisk stad för att studera tyska utomlands, där du kan äta ute på en lokal restaurang för mellan 8 euro och 15 euro. En enkelbiljett till stadens effektiva kollektivtrafiksystem kostar bara 2:40 euro, och en bit Sacher Torte kostar dig mellan 4 euro och 6 euro. Våra kurser i tyska i Wien börjar från bara 273 euro, och kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Österrike!

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Wien?

 • När du studerar tyska utomlands i Wien kommer du att lära känna Wien som en insider, lära känna områden utanför de vanliga turiststråken och besöka platser som ger dig en inblick i det lokala livet.
 • Denna fantastiska stad erbjuder en rikedom av historia att utforska, medan yrkesverksamma får chansen att upptäcka en innovativ arbetsmarknad under sin kurs i tyska i Wien.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Wien?

ESL:s partnerskolor har en mängd kurser i tyska i Wien för dig att välja mellan, så oavsett om du är en junior eller vuxen student, har vi rätt kurs för just dig! Några av språkkurserna utomlands vi erbjuder inkluderar:

 • Språklektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade privat- och grupplektioner i affärstyska
 • Kurser Tyska PLUS aktivitet (t ex musik)

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Wien?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig