esl blended course hero

Blandat lärande

Onlinelektioner: det perfekta komplementet till ditt språkäventyr utomlands.

Språkkurser online – blandad kurs

Blandat lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet och onlinelektioner. Onlinelektionerna kan tas före och/eller efter din kurs utomlands – det är ett fantastiskt sätt att ”värma upp” före din avresa så att du är extra förberedd inför ditt äventyr. På samma sätt, om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Viktig information

Kurslängd:
1+ veckor
Minimumålder:
16
Gruppstorlek:
12-15
Startnivå:
Nybörjare - Avancerad

Varför välja en språkkurs online?

Våra språkkurser online gör det möjligt för dig att fortsätta förbättra och öva dina språkkunskaper genom dynamiska och instruktiva levande lektioner. Det är också en utmärkt chans för dig att bekvämt hemifrån umgås och ansluta till en internationell gemenskap!


Allt det här får du dra nytta av genom att lära dig språk online med ESL:

  • Erfarna infödda instruktörer med en solid bakgrund i onlineundervisning
  • Användarvänliga onlineverktyg som garanterar en nära reproduktion av interaktion på plats under lektionerna
  • Massor av självstudiematerial online, som möjliggör ytterligare lärande utanför ditt virtuella klassrum
  • Individuellt anpassningsbara program - Dessa kurser har utformats för att enkelt passa in språkstudierna i din vardag
  • Ett brett utbud av sociala aktiviteter du kan delta i tillsammans med andra studenter, vilket ger ökad språkträning i en rolig miljö
  • Plånboksvänliga priser - överkomligt låga priser för högkvalitativ undervisning

 

Mer om våra kurser med blandat lärande

Som med vår språkupplevelse på plats har våra onlinekurser speciellt utformats för att tillgodose våra elevers individuella behov, eftersom, när allt kommer omkring, varje språkstudent är unik! Därför erbjuder dessa kurser en rad scheman och intensitet, samt ämnesspecifika lektioner som kan variera från ett språk till ett annat, exempelvis för yrkeslivet, konversation och även för vissa färdigheter som att tala eller lyssna. Emellertid kommer du att se att alla våra kurser erbjuder ett val eller en kombination av en gruppkurs och privatundervisning.

Gruppkurs

Kursen kan definieras som en allmän gruppkurs, där alla formella språkfärdigheter kommer att täckas (tala, lyssna, läsa och skriva) under roliga och intressanta lektioner. Lärande och praktik maximeras tillsammans med övriga kursdeltagare, vilket möjliggör interaktion med språkstudenter från hela världen!


Privatundervisning

Individuella lektioner är ett bra sätt att fokusera på dina specifika behov med en lärare helt för dig själv. Du kan utnyttja dem som ett komplement till din gruppkurs för att få lite extra övning och förklaringar, eller kan du välja att göra enbart dem och verkligen identifiera och arbeta på de områden du och din lärare känner att du behöver förbättra.

ESL Blended course

Vill veta mer? Kontakta oss och låt oss berätta! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om kurser med blandat lärande utomlands:

Hur länge varar onlinelektioner?

Beroende på vilket språk du väljer att studera kan språklektioner vara i 60 till 90 minuter. Du kan anpassa intensitet och schema för dina lektioner för att optimera din tid och studierna.

Hur många andra deltagare kommer att vara på en språklektion?

På varje onlinelektion deltar i genomsnitt 8 personer, så du får massor av chanser till individuell hjälp och också att tala med andra studenter från hela världen.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero