Språkresor till Miami

Utmärkt, 122 omdömen

Få en smak av strandlivet, höghus och Everglades på din engelska språkresa till Miami! Som en viktig amerikansk storstad inom konst- och underhållningsvärlden garanteras du en spännande vistelse när du studerar engelska i Miami. Florida är ett nav för internationella besökare, och Miami är en av ESL:s mest populära destinationer för att plugga engelska utomlands - solen, sanden och det vackra Bay-livet lockar alla, från juniorer till yrkesverksamma, att studera engelska i denna speciella stad!

 

 
Språkresor till Miami
Miami
1 / 10
Engelska skolor i Miami

Du kommer att utforska fantastiska sevärdheter på en kurs i engelska i Miami medan du är helt fördjupad i språket - talar, lyssnar och läser det dygnet runt! ESL:s partnerskolor har alla valts för intensiteten och kvaliteten på sina kurser, och med ett brett utbud att välja bland kommer alla att hitta det perfekta sättet att studera engelska utomlands. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av staden, på Lincoln Road, så du kommer att vara mitt i händelsernas centrum och på god väg mot att tala engelska flytande.

Varför studera engelska i Miami?

esl miami language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Även om Miami är en stor amerikansk stad, är den också tillräckligt liten för att du ska känna dig välkommen och trygg när du studerar engelska utomlands
 • Med en betydande befolkning från andra länder, finns det många kulturer att lära känna i Miami, från den kubanska atmosfären i Little Havana till den kitschiga amerikanska stilen MiMo (Upper Eastside) - det finns så många stilar och historia att utforska på din engelska språkresa till Miami.
esl miami language stay 3 column 2
Resande
 • Miami är den enda stora amerikanska staden som är omgiven av massiva nationalparker - Everglades National Park och Biscayne National Park är båda värda ett besök, där du kan beundra fantastiska vilda djur!
 • Dessutom ligger Miami precis utanför det tropiska paradiset Key West och till och med Bahamas - Bimini-öarna lockar till en rofylld paus medan du studerar engelska i Miami.
esl miami language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Om du letar efter en spännande språkstudiesemester ta dig då till havet för en fartfylld sightseeingtur per båt i Miami, eller prova vattenskoter och tubing!
 • En lugn katamaranupplevelse är ett perfekt motgift till en hektisk dag med att lära sig engelska utomlands, eller varför inte prova en dag med fiske.

Populära frågor om att studera engelska i Miami:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Miami?

ESL:s kurser i engelska i Miami börjar från bara 497 euro (560 dollar) för en vecka, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för språkinlärning jämfört med andra stora amerikanska städer. Att äta ute i staden kan kosta så lite som 8 euro (10 dollar), medan en bussbiljett kostar bara 1:85 euro (2:25 dollar). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands i USA.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Miami?

 • Lär dig engelska i en mångkulturell stad fylld med folk från hela världen, där du kan studera engelska utomlands med andra internationella studenter och njuta av det vackra solskenet och stränderna!
 • Plugga engelska i Miami så får du tillgång till några av USA:s bästa stränder och kulturella attraktioner, medan du studerar i en stad fylld med spännande global kultur, från italiensk till kubansk!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Miami?

Oavsett om du vill studera som en hobby eller för resor, kommer våra partnerskolor att ha den perfekta kursen för dig att studera engelska i Miami! Några av de engelska kurserna i Miami som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1 till C1-nivå inklusive halvintensiva och intensiva kurser
 • English for Work-kurser
 • Förberedande examenskurser för TOEFL

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Miami?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig