ESL Turkey language stay

Turkiet

Utmärkt, 68 omdömen
Vill du lära dig Turkiska utomlands? Hitta din favoritplats i Turkiet!

Språkresor Turkiet

Turkiet har en unik geografisk plats som porten mellan Europa och Asien. Det innebär att lära sig turkiska i Turkiet kan vara viktigt för alla som är intresserade av denna regions politik, affärer eller kultur. Utöver detta, är Turkiet ett härligt land att besöka, med en varm, välkomnande befolkning, fantastiska stränder och mångkulturell arkitektur.

Under din språkresa till Turkiet kommer många lokalbor att bli imponerade av att du försöker lära känna deras kultur och kan till och med erbjuda dig hjälp över en kopp turkiskt kaffe! Många nya studenter rapporterar att det är mycket enklare att lära sig turkiska utomlands än det verkar, och du kommer att bli förvånad över hur mycket du inhämtar bara av att promenera längs en gata i Turkiet. Lär dig turkiska i Turkiet och få en användbar färdighet medan du utforskar en unik och blandad kultur!

Turkiska kurser i Turkiet

Författare, konstnärer och framför allt musiker, bidrar till den nutida turkiska identiteten, som söker bevara de traditionella och historiska värdena samtidigt med att skapa nytänkande och öppningar som landets ungdom traktar efter. Den politiska huvudstaden, Ankara, kommer ofta i skuggan av det strålande Istanbul, det gamla historiska Konstantinopel. Promenera genom gränderna och andas in den kryddfyllda luften, smaka de små desserterna med mandel och honumg, låt dig överraskas av färgerna och befolkningens vänlighet.

esl-turkey-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.