Språkresa till Lindenberg, Tyskland

Bra, 92 omdömen

Den bildsköna staden Lindenberg im Allgäu är det perfekta stället för att träna dina tyska färdigheter, och på en kurs i tyska i Lindenberg kommer du att omges av fantastisk landsbygd, traditionella tyska städer och byar, och ha mycket att se och göra! Studera tyska i Lindenberg och kom till en idyllisk plats - en av ESL:s mest populära - där du får chansen att fördjupa dig i den bayerska naturen och prova på spännande aktiviteter. Att studera tyska i Lindenberg kan inte annat än bli ett minne för livet!

 
Språkresa till Lindenberg, Tyskland
Lindenberg
1 / 10

Tyska skolor i Lindenberg

När du pluggar tyska i Lindenberg, bor du i en traditionell tysk stad, där du pratar tyska varje dag medan du utforskar den fantastiska naturen, åker skidor, vandrar och kör mountainbike! Våra kurser i tyska i Lindenberg ges av våra högkvalitativa partnerskolor som får dig att göra snabba framsteg och njuta av alla aktiviteter som denna stad har att erbjuda. Från den lugna Waldsee till det spännande Reptilienzoo Scheidegg har du mycket roligt att göra när du studerar tyska i Lindenberg!

Varför studera tyska i Lindenberg?

esl lindenberg language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Lindenberg är en charmig liten stad i Lindau i Bayern, där du kommer att fördjupa dig fullt ut i det dagliga tyska livet och få träna dina språkkunskaper med den hjälpsamma lokalbefolkningen.
 • När du studerar tyska i Lindenberg kan du också lära dig mer om stadens arv - det moderna Deutsche Hutmuseum, exempelvis, berättar om stadens hattmakartradition!
esl lindenberg language stay 3 column 2
Resande
 • I det här vackra området av Bayern finns det så mycket att uppleva när du studerar tyska utomlands - det är bara en kort bilresa till Bregenz i Österrike, som ligger vid stranden av den vackra Bodensjön.
 • Du kan också ta en tur till den historiska staden Lindau, där du kan beundra den gamla stadskärnan på sin ö, full med kullerstensgator och museer!
esl lindenberg language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • På gränsen till Österrike har denna kuperade region gott om lokala skidbackar som du kan prova på under din kurs i tyska i Lindenberg för en äventyrlig språkresa.
 • För en mer lugn vistelse kanske du vill kolla in de lokala lederna i området, som kan ta dig till sjön Waldsee och även till vackra vattenfall - kontakta oss för mer information om att studera tyska i Lindenberg.

Populära frågor om att studera tyska i Lindenberg:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Lindenberg?

Våra tyska kurser i Lindenberg för juniorer börjar från 2 236 euro för en vecka och att leva i staden är billigt. Entré till lokala museer kostar mindre än 10 euro, medan en måltid ute på en traditionell restaurang kan kosta mellan 10 euro och 20 euro. Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Tyskland!

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Lindenberg?

 • Lindenberg är det perfekta valet för en äventyrlig språkkurs utomlands, där du kan prova massor av aktiviteter samtidigt som du gör stora framsteg i språket.
 • I den här lilla staden kommer du att vara helt omgiven av tysk kultur, prata med lokalbefolkningen varje dag och förfina din tyska accent!

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Lindenberg?

På en kurs i tyska i Lindenberg studerar du tyska utomlands på dynamiska, stimulerande lektioner, med små gruppstorlekar för att du ska kunna träna de färdigheter du lär dig och få maximal nytta av din språkkurs utomlands. Några av de kurser som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensiva program
 • Privatundervisning
 • Kurser Tyska PLUS aktivitet (t.ex. skidåkning)

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Lindenberg?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig