ESL arabic course abroad

Arabiska

Arabiskspråkiga destinationer

Språkkurser i arabiska utomlands

Vill du lära dig ett språk som talas av över 300 miljoner människor runt om i världen? Ett språk för handel, internationella relationer, resor och årtusenden av historia och kultur. Att studera arabiska utomlands kommer att ge dig en unik inblick i denna värld och öppna dörrar för dig både som person och professionellt. Arabiska är ett högt efterfrågat språk och som växer år efter år. Vad väntar du på? Ta ledningen med en kurs i arabiska utomlands!

Våra resmål för arabiska studier

Arabiskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl-test-your-language-level
Testa din Arabiska-nivå online

Ta reda på vilken Engelska-kurs som passar dig bäst.
Gör vårt gratis, snabba språktest online

 

Frequently asked questions about studying Arabic abroad

Varför ta en språkkurs i arabiska utomlands?

  • Att studera arabiska låter dig känna en verklig tillfredsställelse när du uppnår dina mål: att lära sig ett nytt alfabet och grammatiskt system, bland annat, är något att vara stolt över!
  • Om du vill boosta din karriär, kommer arabiska att hjälpa dig att stå ut från mängden. Det kommer att öppna nya dörrar för dig runt om i Mellanöstern och i Afrika, där det används som gemensamt språk och i Europa blir du efterfrågad för dina speciella färdigheter!
  • Arabiska är ett vackert språk som har påverkat så mycket genom historien. När du lär dig språket upptäcker du mer om kulturen bakom det, både förr och nu.

Varför studera arabiska utomlands?

 

En arabisk språkresa utomlands ger en unik möjlighet att fördjupa dig totalt i språket, vilket låter dig göra mycket snabbare framsteg än om du studerat hemma. Du hör språket på gatan, praktiserar det under det att du utforskar nya platser och utvecklar dina läsfärdigheter då du ser det skrivet överallt runt dig! Dessutom ger dig att studera arabiska utomlands mer än bara språkkunskaper. Du kommer att träffa folk från hela världen, få livserfarenhet och mjuka färdigheter som kommer att se imponerande ut i ditt CV – och samla oförglömliga minnen för hela livet!

Var kan jag göra en arabisk språkresa utomlands?

Arabiska talas i fler än 20 länder över hela jorden, så världen ligger bokstavligen för dina fötter! På ESL är vi stolta över att erbjuda en mängd olika kurser på fler än 250 resmål. Våra språkkurser i arabiska utomlands ger dig chansen att upptäcka några av de mest ikoniska arabisktalande nationerna, med språkresor till Marocko, och Jordanien. Vi handplockar våra partnerskolor för att säkra att du ska få en fördjupad, berikande erfarenhet, genom att lära dig under dynamiska lektioner och verkligen komma i kontakt med kulturen där du studerar. Upptäck en värld av språk på en arabisk språkresa utomlands!

Hur uppskattar du din nivå i arabiska?

Om du vill veta din nivå i arabiska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår arabiska gratistest online. Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i arabiska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i arabiska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero