Språkresor till St. Petersburg

Utmärkt, 21 omdömen
 
Språkresor till St. Petersburg
St. Petersburg
1 / 10
Engelska skolor i S:t Petersburg

Välj en engelskkurs i S:t Petersburg och du kommer att uppleva livet i en solig stad vid vattnet. Gå på promenader längs Tampa Bay och utforska kulturmuseerna runt Central Avenue. När du lär dig engelska i Sankt Petersburg fördjupar du dig i språket både i och utanför klassrummet. Att lära sig på våra fantastiska partnerskolor ger dig den bästa chansen att lyckas. Från glamouren i Marina Harbour i södra staden till Boyd Hill Nature Reserve, det finns så mycket att uppleva på en engelskkurs i S:t Petersburg!

 

Varför plugga i S:t Petersburg?

esl-stpetersburg-language-stay-3-column-1
City life
  • Denna soliga stad är en sann inkapsling av Floridas liv, från stränderna och solskenet till de kulturella attraktionerna och djurlivet - du kommer att uppleva verkligt lokalt liv på en engelskkurs i Sankt Petersburg.
  • I centrala Sankt Petersburg finns det mycket att se, från Salvador Dali Museum eller Museum of Fine Arts, medan söder om staden kan du prova kajakpaddling i Fort De Soto Beach Park - kontakta oss för mer information om att bo i Sankt Petersburg.
esl-stpetersburg-language-stay-3-column-2
Resande
  • Sankt Petersburg ligger bara en kort bilresa från sevärdheterna i Tampa, en historisk stad där du kan uppleva unikt kubanskt och spanskt inflytande i det historiska Ybor -området.
  • Endast två timmars bilresa - en korttur i amerikanska mått! - ligger Floridas ikoniska nöjesparker och attraktioner, inklusive Universal Studios och Walt Disney World Resort!
esl-stpetersburg-language-stay-3-column-3
Aktiviteter
  • Sankt Petersburg erbjuder så många aktiviteter för dem som lär sig engelska utomlands, från kajakpaddling i Tampa Bay till kvällskryssningar där du kan beundra fantastiska solnedgångar!
  • Missa inte chansen att testa vattenskoteråkning, beundra några av de glamorösa husen i Sankt Petersburg, eller njut av ett delfinsafari.

Vanliga frågor om att studera engelska i S:t. Petersburg

Hur mycket kostar det att bo och studera i Sankt Petersburg?

Florida erbjuder en mycket bra levnadskostnad - till exempel bör du förvänta dig att betala mellan 8,20 EUR (10 USD) och 16,50 EUR (20 USD) för en måltid ute i staden. Våra engelska kurser i Sankt Petersburg börjar från 1066 EUR (1201 USD) för en två veckors kurs, och du kan nå ESL för en prisoffert för din tid att studera engelska i Sankt Petersburg!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Sankt Petersburg?

  • När du studerar engelska i Sankt Petersburg får du chansen att uppleva den verkliga floridianska livsstilen, njuta av solen och utforska den unika kulturen i detta område!
  • På en engelskkurs i Sankt Petersburg fördjupar du dig i språket, gör snabba framsteg när du lever livet som lokalbo och utforskar attraktionerna i Florida!

Vilken typ av engelskakurser kan jag studera i Sankt Petersburg?

Det finns gott om engelska kurser i Sankt Petersburg att välja mellan, oavsett om du är en proffs som vill göra avancerade framsteg eller en yngre elev som vill uppleva en ny kultur från första hand! När du lär dig engelska i Sankt Petersburg kan du välja mellan en mängd olika kurser på våra partnerskolor, inklusive:

  • Lektioner från nivå A1 till C1
  • Intensivkurser

 

Har du ytterligare frågor om att studera engelska i Sankt Petersburg?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig