Språkresor till Rouen

Bra, 140 omdömen

Fantastisk arkitektur, gourmetmat och historia kombineras på din kurs i franska i Rouen! Den här historiska staden är som ett levande museum och du, då du studerar franska i Rouen, kan utforska dess smala kullerstensgator, vackra korsvirkeshus och gotiska kyrkor. När du vandrar längs Seinefloden, handlar i stadens centrum, eller provsmakar Normandieköket, kommer du att ha en oförglömlig tid med att lära dig franska i Rouen!

 
Språkresor till Rouen
Rouen
1 / 10
Franska skolor i Rouen

Som huvudstaden i Normandie finns det så mycket att upptäcka på en kurs i franska i Rouen - från de ikoniska korsvirkeshusen i staden till trädgårdarna och marknaderna, är detta en underbar stad för att studera franska utomlands. Våra partnerskolor kommer att se till att du gör snabba framsteg medan du lär dig franska i Rouen och fördjupar dig i språket varje dag. Upplev sevärdheterna i staden, från Jardin des Plantes till Rouens katedral när du studerar franska utomlands i Rouen!

 

Varför studera franska i Rouen?

esl rouen language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Rouen är en vykortsvacker stad, och när du lär dig franska i Rouen, se till att utforska de vackra korsvirkeshusen i centrum, till exempel på Rue de l'Épicerie - kontakta oss för mer information om att bo i Rouen.
 • Det finns så mycket historia att lära känna i Rouen - på Historial Jeanne-d'Arc kan du lära dig mer om en av stadens mest kända invånare, medan Musée des Beaux-Arts har ikoniska franska målningar.
esl rouen language stay 3 column 2
Resande
 • Utanför staden finns det vacker landsbygd att upptäcka när du pluggar franska i Rouen - ta en tur till Lyons-la-Forêt för att besöka en av landets vackraste byar!
 • När du studerar franska utomlands i Rouen, kan du också hyra en cykel för att utforska den lugna närliggande skogen Forêt Domaniale de Roumare
esl rouen language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • När du studerar franska i Rouen, missa inte att lära känna den lokala landsbygden genom att hyra en cykel, eller njuta av en rundvandring i staden för att upptäcka dess dolda sevärdheter!
 • Om du letar efter ett avkopplande sätt att tillbringa en kväll efter att ha läst franska hela dagen, njut av en kryssning längs Seine i Rouen, beundra byggnaderna med solnedgången som bakgrund!

Populära frågor om att studera franska i Rouen:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Rouen?

Våra franska kurser i Rouen börjar från 350 euro per vecka, och du kan lätt hålla din budget när du bor i denna stad. Det finns gott om billiga crêperier i staden där du kan äta ute för mindre än 15 euro, eller kan du handla lokala råvaror på Clos Saint-Marc-marknaden. Även om stadens centrum är promenadvänligt kanske du vill utforska sevärdheter längre bort och då kostar en biljett till kollektivtrafik bara 1:60 euro. Kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för din språkresa till Rouen!

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i Rouen?

 • När du studerar franska i Rouen får du fördjupa dig i Normandies traditioner samtidigt som du praktiserar språket i staden varje dag.
 • Det finns mycket att upptäcka i den här historiska staden, från museer till lokal natur, så varje dag på din kurs i franska i Rouen kommer att vara annorlunda!

Vilken typ av kurser i franska kan jag studera i Rouen?

När du studerar franska i Rouen, kommer du att fördjupa dig i språket både i och utanför klassrummet och delta i dynamiska lektioner som du kan skräddarsy för dina personliga mål. Oavsett om du letar efter en nybörjarkurs eller något mer avancerat, hittar vi rätt språkkurs utomlands just för dig! Några av de kurser som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kurser i affärsfranska
 • Kurser Franska PLUS aktivitet (t.ex. matlagning)
 • Förberedande examenskurser för DALF och DELF

Har du några övriga frågor om att studera franska i Rouen?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig