esl language stay hero france learning french

Frankrike

Utmärkt, 3944 omdömen
Vill du lära dig Franska utomlands? Hitta din favoritplats i Frankrike!

Språkresor Frankrike

Om du vill lära dig franska, är det bästa att ta direkt till det land där allt började för att boosta dina kunskaper! En språkresa till Frankrike är ett effektivt sätt att lära sig språket och samtidigt vara totalt fördjupad i fransk kultur och levnadssätt. En erfarenhet du aldrig kommer att glömma. Sedan 1996 har ESL hjälpt studenter att hitta deras idealiska språkresor och våra många års erfarenhet betyder att du kan vara säker på att hitta din perfekta språkkurs i franska i Frankrike med oss!
 

Franska kurser i Frankrike

Vanliga frågor om Franskakurser i Frankrike:

Varför läsa franska i Frankrike?

Att lära sig franska är en fantastisk erfarenhet oavsett var du gör det, men det är ett faktum att det är mycket svårare att göra det om du inte är omgiven av franska dygnet runt. Hemma behöver du disciplin, men i Frankrike behöver du inte bekymra dig eftersom du kommer att höra, läsa och tala franska alla veckans dagar! Dessutom kommer du att uppleva hur franskt vardagsliv är i verkligheten och utforska landet med egna ögon.

Var kan jag studera franska i Frankrike?

ESL erbjuder ett stort antal kurser runt om i Frankrike på olika platser som Paris, Lyon, Nice, Montpellier och Toulouse. Om du vill utforska livet utanför städerna och lära dig mer om befolkningen och dess livsstil, finns även kurser i franska på mindre orter som La Rochelle och Chamonix. Med 13 olika resmål för att studera franska i Frankrike, kan du verkligen skräddarsy din kurs efter dina behov och önskemål.

Varför välja ESL för min kurs i franska i Frankrike?

  • Studenter har gett ESL förtroendet att hjälpa dem arrangera sin idealiska språkresa utomlands i över 20 år och våra många års erfarenhet betyder att vi kan skräddarsy den idealiska språkkursen för dina behov.
  • Vi har ett brett utbud av alternativ när det gäller språkresor till Frankrike och till andra länder.
  • Vi väljer omsorgsfullt våra partnerskolor så att du kan vara säker på att få undervisning av hög kvalitet Vi vill att du ska nå dina mål.
  • ESL erbjuder gratis personaliserad rådgivning under hela processen, tillsammans med konkurrenskraftiga priser och specialerbjudanden för att garantera dig en minnesvärd och njutbar erfarenhet under din kurs i franska i Frankrike.
esl-france-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse!