Språkresor till Biarritz

Bra, 159 omdömen

Ett paradis för surfare och golfare, en språkresa till Biarritz är det perfekta valet för sportfantaster, affärsresenärer och havsälskare. Njut av den eleganta atmosfären i staden när du studerar franska i Biarritz, vandrar längs strandpromenaden och utforskar de vackra klipporna runt Biscayabukten. Du kommer att ha en oförglömlig tid när du shoppar, äter och surfar på vågorna, medan du pluggar franska i Biarritz!

 
Språkresor till Biarritz
Biarritz
1 / 10
Franska skolor i Biarritz

Som en populär badort på 1920-talet, finns det spår av dess eleganta förflutna överallt i Biarritz, och när du studerar franska utomlands får du uppleva den livliga atmosfären. På en kurs i franska i Biarritz studerar du i total fördjupning på en av våra partnerskolor och praktiserar dina språkkunskaper både i och utanför klassrummet. Dessutom, då du lär dig franska i Biarritz, kommer du också att vara nära sevärdheter som Biarritz Aquarium och La Grande Plage, bland mycket annat i stan!

Varför studera franska i Biarritz?

esl biarritz language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Detta är himmelriket för vattensportälskare och på Côte des Basques kan du ta surfinglektioner och utmana Atlantens vågor medan du studerar franska i Biarritz.
 • I staden kan du också ta dig till Rocher de la Vierge och skåda de avlägsna Pyrenéerna, eller gör lite matshopping i Les Halles de Biarritz - kontakta oss för mer info om att bo i Biarritz.
esl biarritz language stay 3 column 2
Resande
 • För att uppleva mer prestigefyllda surfstränder på Frankrikes kust, res till Hendaye, eller prova Belharra Reef, en av de bästa surfingplatserna i världen!
 • En kurs i franska i Biarritz är också din chans att utforska Baskien och det finns ingenting bättre att besöka än charmiga San Sebastian - glöm inte att prova några Pintxos, det lokala mellanmålet!
esl biarritz language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • För sportälskare är att plugga franska i Biarritz ett perfekt val eftersom du får möjlighet att prova olika vattensporter, inte bara traditionell surfing, men också draksurfing och kajakpaddling.
 • Andra aktiviteter i staden inkluderar cykelturer längs den fantastiska baskiska kusten och rundturer till fots i den historiska stadskärnan.

Populära frågor om att studera franska i Biarritz:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Biarritz?

Våra franska kurser i Biarritz börjar från 450 euro per vecka, och du kan också bo i staden för en rimlig kostnad. En måltid på en restaurang kommer inte att belöpa sig till mer än 35 euro och om du vill resa runt staden kostar ett 24-timmars busspass endast 2:20 euro. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Biarritz!

Vilka är fördelarna med att studera franska i Biarritz?

 • Biarritz är ett elegant nav för baskisk kultur på Frankrikes kust, vilket gör det till den perfekta platsen att studera franska utomlands och upptäcka en unik kultur.
 • När du utforskar kusten, surfar, eller bekantar dig med det fantastiska köket i regionen, får du oförglömliga minnen av din kurs i franska i Biarritz.

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Biarritz?

Det finns gott om språkkurser utomlands att välja mellan i Biarritz, oavsett om du är en ung student som vill lära känna en ny kultur, eller en yrkesverksam som letar efter en avancerad kurs. Några av de franska kurserna i Biarritz som våra partnerspråkskolor erbjuder inkluderar:

 • Standard språklektioner från A1- till C1-nivå, plus intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för DALF och DELF 
 • Kurser Franska PLUS aktivitet (t.ex. golf, surfing)

Har du några övriga frågor om att studera language i city?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig