Språkresor till Biarritz

Great, 134 Student reviews

Ett paradis för surfare och golfare, en språkresa till Biarritz är det perfekta valet för sportfantaster, affärsresenärer och havsälskare. Njut av den eleganta atmosfären i staden när du studerar franska i Biarritz, vandrar längs strandpromenaden och utforskar de vackra klipporna runt Biscayabukten. Du kommer att ha en oförglömlig tid när du shoppar, äter och surfar på vågorna, medan du pluggar franska i Biarritz!

 
Språkresor till Biarritz
Biarritz
1 / 10
prev
next
Franska skolor i Biarritz

Som en populär badort på 1920-talet, finns det spår av dess eleganta förflutna överallt i Biarritz, och när du studerar franska utomlands får du uppleva den livliga atmosfären. På en kurs i franska i Biarritz studerar du i total fördjupning på en av våra partnerskolor och praktiserar dina språkkunskaper både i och utanför klassrummet. Dessutom, då du lär dig franska i Biarritz, kommer du också att vara nära sevärdheter som Biarritz Aquarium och La Grande Plage, bland mycket annat i stan!

Varför studera franska i Biarritz?

esl biarritz language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Detta är himmelriket för vattensportälskare och på Côte des Basques kan du ta surfinglektioner och utmana Atlantens vågor medan du studerar franska i Biarritz.
 • I staden kan du också ta dig till Rocher de la Vierge och skåda de avlägsna Pyrenéerna, eller gör lite matshopping i Les Halles de Biarritz - kontakta oss för mer info om att bo i Biarritz.
esl biarritz language stay 3 column 2
Resande
 • För att uppleva mer prestigefyllda surfstränder på Frankrikes kust, res till Hendaye, eller prova Belharra Reef, en av de bästa surfingplatserna i världen!
 • En kurs i franska i Biarritz är också din chans att utforska Baskien och det finns ingenting bättre att besöka än charmiga San Sebastian - glöm inte att prova några Pintxos, det lokala mellanmålet!
esl biarritz language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • För sportälskare är att plugga franska i Biarritz ett perfekt val eftersom du får möjlighet att prova olika vattensporter, inte bara traditionell surfing, men också draksurfing och kajakpaddling.
 • Andra aktiviteter i staden inkluderar cykelturer längs den fantastiska baskiska kusten och rundturer till fots i den historiska stadskärnan.

Populära frågor om att studera franska i Biarritz:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Biarritz?

Våra franska kurser i Biarritz börjar från 450 euro per vecka, och du kan också bo i staden för en rimlig kostnad. En måltid på en restaurang kommer inte att belöpa sig till mer än 35 euro och om du vill resa runt staden kostar ett 24-timmars busspass endast 2:20 euro. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Biarritz!

Vilka är fördelarna med att studera franska i Biarritz?

 • Biarritz är ett elegant nav för baskisk kultur på Frankrikes kust, vilket gör det till den perfekta platsen att studera franska utomlands och upptäcka en unik kultur.
 • När du utforskar kusten, surfar, eller bekantar dig med det fantastiska köket i regionen, får du oförglömliga minnen av din kurs i franska i Biarritz.

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Biarritz?

Det finns gott om språkkurser utomlands att välja mellan i Biarritz, oavsett om du är en ung student som vill lära känna en ny kultur, eller en yrkesverksam som letar efter en avancerad kurs. Några av de franska kurserna i Biarritz som våra partnerspråkskolor erbjuder inkluderar:

 • Standard språklektioner från A1- till C1-nivå, plus intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för DALF och DELF 
 • Kurser Franska PLUS aktivitet (t.ex. golf, surfing)

Har du några övriga frågor om att studera language i city?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig