Boka tryggt

ESL Education erbjuder dig de bästa villkoren för att förverkliga ditt språkreseprojekt utomlands med den flexibilitet och de garantier du behöver för att tryggt kunna boka din kurs.

Våra medarbetare står helt beredda att ge dig expertråd och att hjälpa dig med alla de funderingar och tveksamheter du kan ha angående din nuvarande eller framtida bokning.

Är det för närvarande möjligt att göra en språkresa utomlands?

Ja, absolut. De flesta av våra partnerskolor är öppna för fysiska kurser på plats och de få som ännu inte är det, kommer att öppna inom kort.

Gränsrestriktionerna lättar och du behöver endast tänka på att, för att komma in i vissa länder, du måste vara fullvaccinerad, ansöka om visum, ta ett PCR- eller antigentest, eller sätta dig i karantän vid ankomsten, bland andra resekrav. Kontakta våra expertrådgivare på ESL som följer utvecklingen dagligen och är uppdaterade med senaste nytt från hela världen för att hjälpa dig att välja vad som passar bäst för dina mål och prioriteringar under rådande omständigheter.

 

Jag vill boka, men är rädd att COVID-19 ska störa mina planer. Vad händer om jag bokar nu och sedan behöver avboka?

Genom att boka i god tid, kan du dra fördel av speciella rabatter och garanteras plats på det program som intresserar dig.

Boka lugnt nu genom att bara lägga till vår ”Flex booking” för 470 kr, vilket ger dig följande specialvillkor och garantier:
 

  • Gratis avbokning upp till 15 dagar innan kursstart
  • Gratis byte av resmål och kursdatum upp till 15 dagar innan kursstart
  • Gratis rådgivning om heltäckande sjuk- och avbokningsförsäkringar, inklusive COVID-19 (vänligen kontakta oss för mer information)
  • Vid eventuell nedstängning, aviserad endast några dagar före din avresa, kommer ESL att erbjuda dig flexibel senareläggning av din vistelse, eller en voucher

 

Jag är intresserad, men har fortfarande några frågor. Hur kan jag kontakta er?

Du kan ringa, skicka e-port eller boka ett möte. Våra medarbetare är tillgängliga för möten online eller personliga möten på något av våra kontor, där vi upprätthåller alla lokala skyddsåtgärder relaterade till COVID-19, för att garantera våra kunders och medarbetares säkerhet.