esl hindi course hero

Hindi

Hindiskspråkiga destinationer

Språkkurser i hindi utomlands

Gör en språkresa utomlands för att lära dig hindi! Våra fantastiska språkkurser i hindi i Indien kommer snart att få dig att resa runt i landet som en infödd - be om en vägbeskrivning till det imponerande Taj Mahal, pruta på kryddor på någon av de färgstarka marknaderna, eller utforska till och med andlighet vid Gangesfloden med lokalbefolkningen.
 
När du lär dig hindi i Indien är du ett (stort!) steg närmare att avslöja mysterierna i detta enorma och varierade land. Dessutom är hindi visserligen det officiella språket i Indien - tillsammans med engelska - men det talas också i Mauritius, Fiji och Nepal, bland andra länder. Så chansen är att du hittar många möjligheter att använda hindi på dina resor!

Hindiskskurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero