Språkresor till Playa del Carmen

Bra, 73 omdömen

Om du inte kan få nog av sol och bad, är en kurs i spanska i Playa del Carmen definitivt för dig! Även om du inte är typen somt ständigt går i flip-flops, finns det en anledning att studera spanska i Playa del Carmen är ESL:s mest populära val i Mexiko - det ständiga solskenet, kilometervis av gyllene sand och livligt nattliv får inte missas. studera spanska i Playa del Carmen och du kommer att upptäcka ett sant paradis på jorden!

 
Språkresor till Playa del Carmen
Playa del Carmen
1 / 10
Spanska skolor i Playa del Carmen

Om du vill kombinera ditt lärande med äventyr är en kurs i spanska i Playa del Carmen det perfekta sättet att göra det. Öva din spanska när du njuter av det glittrande klara vattnet i Karibien medan du lär dig spanska i Playa del Carmen på en av våra fantastiska partnerskolor. Du studerar spanska i Playa del Carmen i hjärtat av semesterorten, bara en kort promenad från hisnande Playa Mamitas och Playacar-ruinerna!

Varför studera spanska i Playa del Carmen?

esl Playa del Carmen language stay 3 column 1
Badortsliv
  • Playa del Carmen är en livlig badort, där du kan utforska hektiskt nattliv på den berömda Coco Bongo och njuta av läckra tacos medan du pluggar spanska i Playa del Carmen.
  • Det finns gott om otroliga stränder i området och en lugnare, som Playa Paamul, är platsen att njuta av en solnedgång och förundras över sköldpaddorna som besöker stranden i augusti varje år!
esl Playa del Carmen language stay 3 column 2
Resande
  • Du kan inte studera spanska i Playa del Carmen och inte utforska lokala Mayaruiner - den berömda Chichen Itza ligger ett par timmar utanför staden, men ruinerna i Coba är närmare och har mindre trängsel.
  • Precis utanför kusten av Playa del Carmen, ligger ön Cozumel som lockar besökare tack vare sina charmiga vyer och tomma stränder. Du kan även hyra en scooter och köra runt ön!
ESL Playa del Carmen language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Äventyrslystna kommer att trivas på en kurs i Playa del Carmen, eftersom orten är den perfekta platsen att prova aktiviteter som fallskärmssegling och vattenskoter.
  • Om du vill fördjupa dig i det lokala samhällen under din språkkurs utomlands kan våra partnerskolor även hjälpa dig att hitta volontärmöjligheter i Playa del Carmen - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera spanska i Playa del Carmen:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Playa del Carmen?

Våra spanska kurser i Playa del Carmen börjar från bara 224 euro per vecka, och livet på detta idylliska resmål är klart överkomligt. En genomsnittlig måltid i Playa del Carmen kostar cirka 4 euro (100 pesos), men om du vill äta på en exklusiv restaurang, budgetera 25 euro (600 pesos). Utflykter från Playa del Carmen kan kosta mellan 50 euro (1 225 pesos) till 100 euro (2 500 pesos) per person, inklusive transport. Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Mexiko.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Playa del Carmen?

  • Att lära sig spanska utomlands på den här soldränkta destinationen är alltid spännande, eftersom du deltar i de många aktiviteterna som erbjuds och lär dig mer om mexikansk kultur.
  • Resenärer kommer från hela världen för att uppleva sevärdheterna i Playa del Carmen och du får också chansen att praktisera din spanska när du utforskar stadens mexikanska restauranger och barer.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Playa del Carmen?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av kurser, så du kan lära dig spanska i Playa del Carmen i din egen takt och på det sätt som passar dig bäst! Några av språkkurserna utomlands som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

  • Standardlektioner från A1- till C2-nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser för DELE

Har du några övriga frågor om att studera language i city?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig